Plastika očních víček
martina.marna |
24.05.2025 23:13
Hezký večer, holky je tu některá která má plastiku očních víček? Můžete mi poreferovat vaše zkušenosti? :)
Adelinda |
05.06.2025 15:46
Já jsem podstoupila plastiku víček letos na jaře, u MUDr. Fajkošové na stejné klinice. Měla jsem z toho obavy, ale úplně zbytečně. Skvělý přístup, vše vysvětlila, sestřičky byly milé, prostředí moc příjemné. Už po pár týdnech jsem viděla rozdíl a teď mám oči konečně „otevřené“, vypadám mladší a líp se mi i líčí www.primed.clinic/zakroky/plasticka-operace-hornich-ocnich-vicek-blefaroplastika
Sonička |
03.06.2025 0:14
Ahoj, já jsem byla na operaci horních víček minulý rok u MUDr. Havránka v Havířově a naprostá spokojenost. Samotný zákrok byl rychlý, hojení taky bez problémů – měla jsem pár dní modřinky, ale nic hrozného. Nejvíc mě překvapilo, jak moc svěže teď působím. Lidi mi říkají, že vypadám odpočatěji, a to fakt potěší! 😊
RybickaMala |
26.05.2025 21:13
Ahoj, plastiku horních víček mám za sebou od loňska a musím říct, že to rozhodně stálo za to. Nešlo mi ani tak o vzhled, ale o ten pocit tíhy a únavy kolem očí, který najednou zmizel. Hojení bylo v pohodě, jen jsem si pak dávala extra záležet na péči o oční okolí. Za sebe můžu doporučit tenhle krém - Locherber Skincare se zlatem (https://www.bellitia.cz/pletova-kosmetika/pletove-kremy/ocni/locherber-skincare-krem-na-ocni-okoli-se-zlatem-gold-24k-eye-30ml.htm) – jemný, hydratační, krásně se vstřebává a není parfémovaný. Používám ho každý den ráno i večer a mám pocit, že pleť kolem očí je fakt viditelně klidnější a vypnutější. Jestli se na zákrok chystáš nebo už máš po, tak určitě doporučuju mít něco kvalitního na následnou péči – tahle oblast si to zaslouží. 😊
viky.beckham |
25.05.2025 21:51
Ahoj, já byla v My Best Care. Já šla skrze vrásky, kruhy pod očima a musím říct, že wau. Pohled se mi dost změnil k lepšímu a zároveň to působí přirozeně. Cítím se daleko víc sebevědomá a že jsem omládla o 5 let. :D
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.