Plastická operace břicha

Denda | 10.12.2024 23:57

Dobrý večer, zajímá mě jestli máte některá zkušenost s operací břicha - myslím odstranění povislé kůže poté, co jste dost zhubly a ta kůže už tam zůstala vytahaná? Jakou kliniku doporučíte prosím?

RybickaMala | 25.04.2025 19:58

Já jsem po větším hubnutí řešila úplně to samé a nakonec jsem šla právě na MyBestCare, když jsem je tady viděla zmíněné. A fakt nelituju. Operace břicha mi hrozně pomohla nejen vzhledově, ale hlavně psychicky – člověk se pak úplně jinak cítí ve vlastním těle. Přístup skvělý, vše vysvětlili dopředu, péče po zákroku taky bez problémů. Za mě určitě dobrá volba, pokud to chceš řešit někde, kde si na to fakt dávají záležet.

viky.beckham | 15.04.2025 20:46

Marťo, měla jsem to úplně stejně, pořád mě trápilo, jak je jizva vidět, hlavně když na ni jde slunce. Co mi ale začalo vyhovovat víc, je Healer gel od Vabiosu http://www.vabios.com/cs/portfolio-item/healer-gel/ Je čistě přírodní, dobře se vstřebává a pokožka po něm působí hladší a pružnější. Používám ho pravidelně a přijde mi, že se jizva opticky trochu zjemnila a hlavně neoxiduje tak do tmava, což mi dřív vadilo.

martina.marna | 13.04.2025 23:39

Holky, připojím se do diskuze, mám za sebou abdominoplastiku před pár měsíci a zajímalo by mě, co vám pomohlo na jizvy? Používala jsem silikonové pásky i krém s vitamínem E, ale pořád je to dost vidět, hlavně na sluníčku. Máte nějaký tip, co fakt fungovalo?

Hajanaaa | 18.03.2025 9:06

Určitě doporučuji tohoto pana doktora https://www.justan.cz/ a kliniku Effect Clinic. Naprosto skvěle odvedená práce. Pan doktor je opravdu profík, všechno mi vysvětlit, řekl co by bylo nejlepší. Péče po operaci byla úžasná. Jasně že se musíte připravit na otok, modřiny, ale ten výsledek stojí opravdu za to. :) 

Sarkez | 17.12.2024 17:37

Na tomto zákroku jsem byla a musím říct, že mi to změnilo život. Kůže se mi po zhubnutí bohužel sama nestáhla, takže operace byla jediným řešením. Výsledek je úžasný – břicho je krásně pevné a rovné. Rekonvalescence byla trošku náročnější, ale stojí to za to! Co se týče kliniky, já jsem byla na klinice https://mybestcare.cz/. Tam mají skvělý přístup, vše ti podrobně vysvětlí a postarají se o tebe na jedničku :) Určitě doporučuji si zajít na konzultaci, kde ti poví, co je pro tebe nejlepší :)

Adelinda | 16.12.2024 12:37

Tady máte odkaz na jejich stránky, kde najdete veškeré informace www.primed.clinic/zakroky/plastika-bricha-abdominoplastika Pokud tam nenajdete to, co Vás zajímá, osobně Vám všechno osobně řeknou. Já jsem měla dobrou zkušenost s personálem i s doktorkou Fajkošovou, ta byla moc milá a ochotná. Navíc se jí operace povedla, takže kliniku doporučím všemi deseti. 

Eva K. | 14.12.2024 23:57

Holky, kde bych si mohla o této operaci přečíst víc informací? Taky jsem za poslední dva roky hodně zhubla a bohužel nehezká kůže na břiše mi taky zůstala.

Adelinda | 12.12.2024 21:37

Já doporučím kliniku v Havířově - starali se o mě krásně a hlavně se operace povedla a výsledek je přesně takový jaký jsem chtěla. Konečně se za sebe nestydím a plavky si obleču hrozně ráda :) Navíc je tam příjemná atmosféra, skvělý lékaři s dlouholetou praxí, dobré ceny a konzultace a kontroly zdarma.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.