Pejsci a vybavení pro ně

Hlinicka | 19.04.2018 22:00

Ahoj, pořídili jsme dceři k narozeninám pejska, ale nikdy jsme žádného v rodině neměli, tak nemám žádnou zkušenost s nákupem vybavení...poradil by mi prosím někdo nějaký obchod nebo eshop, kde sehnat kvalitní postroje pro pejska, aby hodně vydržely? Líbí se mi nějaké méně všední, např. se jménem, ale nevím, kde takový sehnat, ve zverimexu mají většinou jen takové ty klasické a ty mě moc neoslovily. Předem díky, Zuzana

Hlinicka | 25.04.2018 22:58

To jsem si ani nevšimla, tak to je bomba, děkuji opravdu moc, vypadá to prostě skvěle! 

Nicolle | 24.04.2018 23:22

Souhlas, na těch stránkách mají ty postroje ale i na míru, že by vám pejska dokonce změřili na prodejně, co jsem tak četla… To máte výhodu toho Brna, škoda že těch prodejen nemají víc, já jsem z Ústí… Ale nevadí, já jsem stejně víc pro ten typ comfort plus, tak uvidíme :-))

Vendy35 | 22.04.2018 16:34

Ahoj, s dovolením se přidám do této diskuze. Taky chceme pořídit pejska, ale spíš si nevíme rady, co se týče krmiva. Rozhodně chceme pořídit opravdu kvalitní krmivo s vysokým podílem masa, ne nic šizeného. Budu ráda za nějaké tipy a rady, co se vám osvědčilo.

Hlinicka | 21.04.2018 22:51

Tak ty vypadají skvěle, navíc jsem koukala, že mají prodejnu v Brně, kde bydlím, takže by to bylo super, že bych se mohla mrknout na živo :-) Jde mi hlavně o to, aby pejskovi perfektně seděl, jelikož ten poslední, co jsme pro Carrey koupili, jí očividně opravdu neseděl, nebyl pohodlný a byla to fakt patná koupě za dost peněz. 

RenatkaVl | 20.04.2018 23:14

Ahoj, pro naši Amy sháněl postroj manžel, takže bohužel moc nevím, kde ho sehnal, každopádně vzledem k tomu, že ho máme půl roku a vypadá, jako bychom ho měli roky tři, bych ho doporučit stejně nemohla. Takže poslední dobou taky koukám po novém, ten stávající už je fakt ostuda nosit :-D A jak jste psala o tom jménu, ty jo to mě nenapadlo, že se vyrábí takhle na obojcích i postrojích...koukala jsem a docela mě zaujaly postroje tady  http://www.4dox.cz/pro-pejsky - co myslíte vy? 

1 2

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.