Pečující kosmetika o pleť
viky.beckham |
02.09.2024 22:03
Ahoj holky, co je Vaše must have v pečující kosmetice na pleť?
Bohumilka |
11.02.2025 22:15
Zdravím, tuto kosmetiku miluju, používám ji už skoro rok a moje pleť je daleko krásnější než kdy dřív. Na vrásky j skvělý tento krém, dopporučím ho vyzkoušet www.milujubio.cz/urtekram-denni-krem-divoka-ruze-50-ml-bio Fakt se mi skvěle osvědčil, pleť je vyhlazenější a vrásky jsou daleko méně viditelné.
Simina |
08.02.2025 15:18
Já už nějakou dobu používám VEGAN kosmetiku s čistě přírodním složením Urtekram. Mají skvělé produkty s výborným složením, které nedráždí a jsou účinné na vrásky. Sama používám řadu Divoká růže a můžu ji vřele doporučit. Pleť mám krásně vyhlazenou, jemné vrásky postupně mizí a pleť je celkově zdravější a zářivější. Mrkněte, mají ji na milujubio.cz.
Saandra |
06.02.2025 22:35
Zdravím, holky - doporučíte něco čistě přírodního a účinného na vrásky? Jaká kosmetika s přírodním složením má skvělé produkty na pleť?
Hana |
28.01.2025 19:30
Holky, tyto polštářky jsou fakt skvělý, jen teď nejsou skladem, tak je potřeba číhat www.revolutionhair.cz/e-shop/35274-peptide-black-pearl-hydrogel-eye-pads-20153 Mě baví ten rychlý a opravdu viditelný efekt, který je wau!!
Juli |
26.01.2025 11:00
Zdravím všechny, holky - fakt děkuji za tip! Na tyto polštářky pod oči čtu všude velkou chválu! Teď jen napište, kde je koupit?
Martička |
24.01.2025 23:53
Holky, já jsem nedávno dostala doporučení od kolegyňky z práce na hydrogelové polštářky od Skin Therapy. Mají okamžitý efekt - váčky pod očima zmizí, kruhy nejsou vidět a vrásky taky ne. Oči jsou krásně rozzářené a já mám strašnou radost, protože se cítím fakt skvěle! Mrkněte, mají je na revolutionhair.cz.
Saandra |
21.01.2025 17:27
Všechny moc zdravím, holky, zajímá mě, co je Vaše záchrana po ránu na oční okolí (myslím na otoky, vrásky, tmavé kruhy)?
Denda |
11.12.2024 0:17
Určitě doporučím tento výborné pleťový krmém www.puaree.cz/pletova-kosmetika/pletovy-krem-plumerie Je plný vitamínů a dalších živin, krásně pleť hydratuje, omlazuje, zjemňuje a vyhlazuje.
Eva K. |
07.12.2024 0:00
Moc děkuji za komentář, ráda bych kosmetiku zkusila. Co mi od nich doporučíte na začátek vyzkoušet a de kosmetiku kupujete?
Denda |
03.12.2024 22:58
Zdravím, já používám skvělou kosmetiku Puaree a sedí mi skvěle. Mám citlivou pleť, která často reaguje na nové produkty, ale Puaree je šetrná a nezpůsobila mi žádné podráždění. Kupuju krém a sérum, krém se rychle vstřebává a nezanechává mastný film, což mi vyhovuje. Sérum zase dodává pleti krásný, přirozený lesk. Určitě doporučuji, pokud hledáte kvalitní kosmetiku, která je šetrná a efektivní!
Eva K. |
01.12.2024 17:48
Holky, co Vy a přírodní kosmetika? Používá ji někdo a jak jste spokojené? Je to na pleti vidět, že na ni nedáváte chemii?
RenatkaVl |
23.11.2024 16:09
Já zjistila, že je zásadní o pleť a vlasy pečovat taky zevnitř, jenom kosmetika na to nestačí. Od té doby co užívám doplněk stravy s biotinem a dalšími důležitými vitamíny a minerály od Bodybe.cz tak konečně vidím, že mám vlasy i pleť o hodně hezčí a zdravější a všímá si toho i moje okolí 
RybickaMala |
14.09.2024 23:55
Ahoj, já nedám dopustit na masky na obličej od značky KORIKA. Je to korejská značka a ti Korejci jsou v té kosmetice fakt jedničky. Kupuji si je na notinu, mají tam i různé sady po více kusech a velkej výběr, ráda ty masky střídám, než abych používala pořád jen jednu. Je to vždycky taková moje chvilka relaxu a pleť mi pak jen děkuje :-D
Sarkez |
14.09.2024 23:22
Ahoky :) Hele, za mě je to teda určitě jílová maska s guaranou a kofeinem od Placestore. Je to skvělá péče, která pleť důkladně čistí a revitalizuje. Kofein a guarana pomáhají zpevnit pleť a dodávají jí energii, což je skvělé pro unavenou pleť. A mohu říct, že přesně tento účinek pociťuji :) Používám ji pravidelně a opravdu vidím rozdíl – pleť je jasnější a hladší. Jo, jinak :) Je to tato maska https://www.placestore.cz/jilova-maska-s-guaranou-a-kofeinem/ :)
martina.marna |
02.09.2024 22:54
Čauky Viky, u mě je to určitě tento produkt - https://www.iuvenio.com/daily-spf-30/. Nezanechává bílý film, krásně rozzáří pleť a ještě ji chrání. Používáme jejich SPFko i 50tku a ta je taky skvělá.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.