Parfémy za dobrou cenu

JitkaHladka | 10.06.2024 20:41

Dobrý den, už dlouho toužím po parfému Prada Paradoxe, ale upřímně se mi za něj nechce dávat tolik peněz. Taky ale nechci kupovat žádné náhražky nebo ekvivalenty a opravdu bych chtěla ten originální parfém. Nevíte, kde bych mohla pořídit za nějakou přijatelnou cenu a né tak šílenou jako v parfumerce?

martina.marna | 07.04.2025 9:01

Souhlasím s uživatelkou Sarkez. Mají možnost i vzorečků, což je super když si člověk není jistý + na každém ta vůně taky jinak voní a vydrží, což si takhle můžete vyzkoušet než vezmete hned velké balení. Hlavně oceňuji vždy doručení, je to téměř hned doručení - druhý den. :) 

Hana | 13.03.2025 17:20

Zdravím všechny, na tyto parfémy jsem četla všude samé kladné recenze, takže si pár parfémů taky objednám a vyzkouším. Parfémy miluju a mám velkou spotřebu, takže když je něco za super cenu, rozhodně to vyzkouším :)

Stanička | 11.03.2025 23:15

Holky, doporučím parfémy od značky Neness. Krásně voní, dlouho vydrží a jsou za super ceny. Teď jsem si nejvíc oblíbila tento parfém www.lilite.cz/pro-zeny/neness-women-s-gold-card  

Martička | 08.03.2025 23:25

Ahoj, taky mi přijde zbytečné dávat tisíce za voňavky. Raději si koupím víc vůní za dobrou cenu a střídám je a bez výčitek se každou chvilku přestříknu.  Taky mám ráda parfémové mlhy, ty jsou jemné, lehké a nastříkáte je klidně i do vlasů.

Eva K. | 05.03.2025 0:11

Holky, máte prosím zkušenost s parfémy, které jsou za rozumnější cenu, ale přesto vůně dlouho vydrží. Hodně cvičím a běhám a nechci zbytečně utrácet za voňavky.

Sarkez | 23.10.2024 20:34

Ahoj, koukni se sem https://www.notino.cz/vzorky-parfemu/. Tady si můžeš vybrat vzorky vůní od oblíbené značky. Nebo myslím za 150 korun si můžeš vybrat vzorky pěti vůní :) Já toho využívám docela často, protože jak píšeš, taky se mi nechce kupovat celý flakon, když nevím, zda mi po pár dnech nepřestane vonět :D

viky.beckham | 22.10.2024 20:22

Já nad tím teď také přemýšlím, který zvolit. Mají nějaké vzorečky, abych nemusela hned objednávat celý parfém? Děkuji

RybickaMala | 16.06.2024 12:08

Hele, Prada má dokonalý parfémy :) Jinak ten Paradox je na notinu teď v akci https://www.notino.cz/prada/prada-paradoxe-parfemovana-voda-plnitelna-pro-zeny/ :) A mají nejrůznější velikosti :)

Sarkez | 16.06.2024 7:32

Ahoj, zkus se podívat na notino. To je taková jistota, máš záruku kvality produktů, které pořídíš za lepší ceny než kdekoli jinde. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.