Parfémy za dobrou cenu
JitkaHladka |
10.06.2024 20:41
Dobrý den, už dlouho toužím po parfému Prada Paradoxe, ale upřímně se mi za něj nechce dávat tolik peněz. Taky ale nechci kupovat žádné náhražky nebo ekvivalenty a opravdu bych chtěla ten originální parfém. Nevíte, kde bych mohla pořídit za nějakou přijatelnou cenu a né tak šílenou jako v parfumerce?
martina.marna |
07.04.2025 9:01
Souhlasím s uživatelkou Sarkez. Mají možnost i vzorečků, což je super když si člověk není jistý + na každém ta vůně taky jinak voní a vydrží, což si takhle můžete vyzkoušet než vezmete hned velké balení. Hlavně oceňuji vždy doručení, je to téměř hned doručení - druhý den. :)
Hana |
13.03.2025 17:20
Zdravím všechny, na tyto parfémy jsem četla všude samé kladné recenze, takže si pár parfémů taky objednám a vyzkouším. Parfémy miluju a mám velkou spotřebu, takže když je něco za super cenu, rozhodně to vyzkouším :)
Stanička |
11.03.2025 23:15
Holky, doporučím parfémy od značky Neness. Krásně voní, dlouho vydrží a jsou za super ceny. Teď jsem si nejvíc oblíbila tento parfém www.lilite.cz/pro-zeny/neness-women-s-gold-card
Martička |
08.03.2025 23:25
Ahoj, taky mi přijde zbytečné dávat tisíce za voňavky. Raději si koupím víc vůní za dobrou cenu a střídám je a bez výčitek se každou chvilku přestříknu. Taky mám ráda parfémové mlhy, ty jsou jemné, lehké a nastříkáte je klidně i do vlasů.
Eva K. |
05.03.2025 0:11
Holky, máte prosím zkušenost s parfémy, které jsou za rozumnější cenu, ale přesto vůně dlouho vydrží. Hodně cvičím a běhám a nechci zbytečně utrácet za voňavky.
Sarkez |
23.10.2024 20:34
Ahoj, koukni se sem https://www.notino.cz/vzorky-parfemu/. Tady si můžeš vybrat vzorky vůní od oblíbené značky. Nebo myslím za 150 korun si můžeš vybrat vzorky pěti vůní :) Já toho využívám docela často, protože jak píšeš, taky se mi nechce kupovat celý flakon, když nevím, zda mi po pár dnech nepřestane vonět :D
viky.beckham |
22.10.2024 20:22
Já nad tím teď také přemýšlím, který zvolit. Mají nějaké vzorečky, abych nemusela hned objednávat celý parfém? Děkuji
RybickaMala |
16.06.2024 12:08
Hele, Prada má dokonalý parfémy :) Jinak ten Paradox je na notinu teď v akci https://www.notino.cz/prada/prada-paradoxe-parfemovana-voda-plnitelna-pro-zeny/ :) A mají nejrůznější velikosti :)
Sarkez |
16.06.2024 7:32
Ahoj, zkus se podívat na notino. To je taková jistota, máš záruku kvality produktů, které pořídíš za lepší ceny než kdekoli jinde.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.