Otěhotnění

Saandra | 03.07.2025 17:41

Holky, začínám být zoufalá… Už přes rok se snažíme o miminko a pořád nic. Všichni kolem mě těhotní a já si připadám jak neplodná. Zvažuju, jestli to řešit přes nějakou kliniku, ale vůbec nevím kde začít.

Bohumilka | 15.08.2025 14:36

Holky, taky se na tento kurz od paní Evy chystám, četla jsem na něj samou chválu. Líbí se mi, že to není jen o teorii, ale jsou tam i praktický ukázky, co přesně s miminkem dělat. A hlavně to člověk může sledovat doma v klidu, vracet se k tomu, když potřebuje. Kamarádka si to pořídila v těhotenství a říkala, že díky tomu pak věděla, co a jak, a neměla paniku. Za mě super investice do klidnějšího začátku.

Adelinda | 13.08.2025 1:08

Já jsem teď narazila na online kurz - To nejlepší pro miminko od narození od Evy Kiedroňové a fakt mě to zaujalo. Je tam všechno hezky vysvětlený – jak miminko držet, nosit, koupat i jak ho uklidnit, a hlavně proč se to dělá tak, jak se to dělá. Kéž bych na to narazila dřív, první dítě jsem měla úplně ve stresu a dělala jsem spoustu věcí špatně. Tohle bych doporučila každé nastávající mamince, fakt to dodá klid. Mrkněte https://evakiedronova.cz/balicky-pro-rodice/to-nejlepsi-pro-miminko-od-narozeni/ 

Hana | 11.08.2025 21:23

Zdravím, já jsem teď těhotná a začínám si uvědomovat, že vlastně vůbec netuším, co všechno mě po porodu čeká… Máte nějaký tip na kurz, který by mi pomohl se připravit? Nejen na porod, ale hlavně na to období potom – šestinedělí, péče o miminko a tak. Chtěla bych být co nejvíc v klidu a mít aspoň trochu představu, co dělat. Budu ráda za každé doporučení!

Sonička | 12.07.2025 0:50

Holky, díky za tuhle diskuzi. Už delší dobu přemýšlím nad tím, že se taky někam objednám, ale pořád jsem váhala, kam jít. Teď jste mě fakt nalomily zkusit ten Zlín, všude slyším jen pozitivní zkušenosti. Napíšu jim hned zítra, třeba se konečně pohneme dál.

Simina | 10.07.2025 12:05

My to řešíme už druhý rok a taky se pomalu díváme po reprodukčních klinikách. Kliniku ve Zlíně mi doporučovala i gynekoložka, prý mají vysokou úspěšnost a skvělé zázemí. Navíc mi vyhovuje, že nejsou až tak daleko a všechno se dá domluvit dopředu online. Cítím, že už to nechci dál odkládat.

Martička | 08.07.2025 0:25

Já jsem taky slyšela na kliniku ve Zlíně samé dobré věci, i moje kolegyně tam byla a teď čeká dvojčátka. Je fajn, že tam mají lidský přístup a nedělají z toho stresující proces. Já se tam chystám objednat na konzultaci, tak uvidím, ale mám z toho dobrý pocit. Konečně klinika, kde se necítíš jako "další případ".

martina.marna | 05.07.2025 14:47

Taky jsme byli ve Zlíně v IVFku a upřímně? Kdybych mohla, objala bych je všechny. Po předchozích zkušenostech jsem to už chtěla vzdát pomalu. Až u nich se to povedlo.  Od první chvíle úplně jiný přístup, než jsem zažila jinde. Všechno v klidu, lidsky, žádný stresy. Najednou tě někdo poslouchá. Nehltá jen laboratorní výsledky, ale dívá se na tebe jako na ženu, co se prostě snaží stát mámou. Žádný spěch, žádné plané sliby, jen poctivá práce, klid a neskutečně lidský přístup.

Stanička | 05.07.2025 9:00

Ahojky, znám ten pocit, my to měli úplně stejně. Nakonec jsme šli do IVF Zlín a musím říct, že to bylo nejlepší rozhodnutí. Skvělý přístup, všechno v klidu vysvětlili a po prvním pokusu se nám zadařilo. Mám teď měsíční dcerku a pořád tomu nemůžu uvěřit www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.