Opakované záněty dásní

Bohumilka | 08.06.2024 0:55

Zdravím, pořád se mi vrací záněty dásní a je to fakt hodně nepříjemné. Máte prosím někdo podobný problém? Co se Vám osvědčilo?

RybickaMala | 26.07.2024 0:25

Ahojky :) taky jsem měla problém se záněty dásní, takže chápu, že je to hooodně nepříjemné :( Já jsem toho zkusila opravdu hodně, ale nic moc, jako :( Co mi ale opravdu pomohlo, byl Dermacius gel 40% od H2europe. Tento gel má silné antibakteriální a hojivé účinky, a když jsem ho začala pravidelně používat, záněty se mi začaly výrazně mírnit :) tak zkus to :)

Simina | 22.06.2024 22:40

Určitě s ní budete spokojená, já už jinou nechci, protože je úleva, že mě netrápí a nebolí dásně. Je to tato pasta www.krasnyusmev.cz/white-pearl-cbd-aloe-vera-whitening-toothpaste-75ml 

viky.beckham | 21.06.2024 12:15

Čistit každý den zuby, min. 2-3. Používat mezizubní kartáčky nebo nit, ten zánět se tam tvoří, kvůli bakteriím, které tam zůstanou z jídla apod. A samozřejmě pak kvalitní pasta a zakončit to ústní vodou. Vždy si ten kartáček nebo nit do té ústní vody namočím.

Bohumilka | 18.06.2024 23:22

Moc děkuji za komentář - určitě tuto pastu objednám a vyzkouším. Pročítala jsem různé diskuze a lidi si ji fakt moc chválí.

Simina | 16.06.2024 21:54

Já používám už nějakou dobu přírodní pastu s bio CBD olejem, bez SLS, fluoru a dalších zbytečných přísad. Používám ji pravidelně a zmizely problémy se žlutými zuby i citlivými dásněmi. Objednávám ji na krasnyusmev.cz. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.