Nádorové onemocnění léčba

Hajanaaa | 27.10.2023 15:29

Dobrý den, potřebovala bych poradit, bohužel se v rodině potýkáme již druhým rokem s nádorovým onemocněním. Já se teda nevzdávám a snažím se všemožně pomáhat, děda to bere statečně a nehroutí se je pozitivní. Už má ale 4tý nález, pokaždé se jeden vyléčí a objeví se jinde. Chtěla bych poradit nějaké přírodní věci, hodně jsem si to načítala a straně jsou v tomto chválené vitální houby, nemáte s tím někdo zkušenosti? 

Hajanaaa | 31.10.2023 13:21

Hrozně moc ti děkuju! Já jsem začala třeba i s pampeliškovým kořenem, ono je to teda šíleně hořké, ale sehnala jsem jen čaj, což si nemyslím že nějak moc pomáhá. Snažíme se i stravu nějak upravovat a tak. Děda nikdy nepil, nekouřil nejedl špatné věci, celý život je vitální a hlavně aktivní. :( Já doufám že to pomůže, ať to stojí co to stojí. Objednala jsem Lví Hřívu, Reishi a Cordyceps. Všechno v extraktech, případně ještě pak dokoupíme. 

martina.marna | 30.10.2023 14:14

Moc mě to mrzí :( tohle je hrozná situace a je hrozně dobře jak to dědeček bere! Je dobře že je pozitivní a nehroutí se! Houby jsou tomto ohledu opravdu velký pomocník, zaručené to není, ale výsledky od lidí co je brali jsou opravdu více pozitivní. Osobně doporučuji kombinaci vícero hub. Podívej se sem https://www.houbicky.eu/bio-kapalne-extrakty/  mají extrakt co je opravdu silný, doporučím Outkovku pestrou, ta je zaměřena přímo na boj s r. Dále je například Lví hříva, Cordyceps, Shiitake nebo Reishi. Je to nákladné, není to nejlevnější, ale to kombo asi pomáhá nejvíc. Samozřejmě všechny pořizovat nemusíš, ale min 2-3 bych dávala. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.