MS

RybickaMala | 13.12.2024 14:14

Ahoj holky, chci se zeptat... Vy a menstruace. Jak to řešíte? Myslím tím, jakou ochranu preferujete? Já mám stále vložky a sem tam tampon, ale co se tak dívám, tak jsou hodně oblíbené MS kalhotky. Jak to máte vy?

Simina | 06.04.2025 23:28

Holky, taky mám menstruační kalhotky od značky Bellinda a jsou mi moc pohodlné a příjemné. Zkoušela jsem i jiné značky, ale s těmi jsem spokojená nebyla. Navíc u nich objednávám i ponožky a punčochy, značku mám celkově moc ráda.

Juli | 04.04.2025 21:08

Mrkněte na značku Bellinda - mají je s krajdou a vypadají opravdu dobře www.bellinda.cz/products/dim-menstrual-night-lace-boxer?selected_color=51#4015 Navíc jsou pohodlné, nezapáchají a prostě je pak vyperete na 30.

Saandra | 01.04.2025 21:04

Dobrý večer, holky - mají i nějaké hezké  (sexy) menstruační kalhotky? Nebo prostě jen bavlna, nevíte?

Nicolle | 30.01.2025 8:59

Také kupuji od nich. Zkusila jsem je, protože jsem si od nich kupovala vždy punčochy a s těmi jsem byla spokojená, protožem i nějakou dobu i vydrželi. Tak jsem si zkusila v drogérce vzít na zkoušku i ty kalhotky. A super. Jsou moc příjemné, neprotékají, není cítit žádný zápach. A vydrží. Když to mám silnější tak používám ty jejich Strong a jsem celý den v "suchu."

Sarkez | 22.12.2024 17:59

Já osobně jsem si MS kalhotky dost oblíbila, konkrétně od značky Bellinda. Jsou pohodlné, spolehlivé a navíc je to ekologičtější varianta než používání vložek nebo tamponů. Už se nemusím bát, že bych je musela měnit během dne a jsou opravdu pohodlné i na noc. Mám pocit, že se s nimi cítím mnohem jistější a jsou skvélé i na sport nebo jinou aktivitu. Pokud je ještě nevyzkoušela, určitě doporučuji!

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.