MS kalhotky
Sarkez |
20.06.2024 22:34
Holky, měla bych dotaz na MS kalhotky. Ráda bych je pořídila, zatím na zkoušku. Jen nevím, jakou značku zvolit. Jaká se prosím osvědčila vám?
Sarkez |
28.10.2024 20:45
Prosím tě, chtěla jsem se tě ještě zeptat... Jak je to se savostí kalhotek? Vydrží i silnější dny? Nebo k tomu používáš ještě i jiné metody ochrany?
RybickaMala |
25.09.2024 20:02
No, tak to je paráda :) Já jsem ti rákala, že si tam určitě vybereš :) Jako myslím, že jiné značky nemají tak široký výběr, jako Bellinda :)
Sarkez |
24.09.2024 20:49
Jeee, moc díky :) Ani jsem nestačila napsat :) Jinak tyhle kalhotky jsem zkusila. Miluju kraťáškové kalhotky, takže jsem si hned musela koupit ty https://www.bellinda.cz/products/dim-menstrual-boxer?selected_color=51&taxon_id=7. Jinak super je to, jak jsou snadno k dostání, to mám radost :) A jinak teda, jak jsi psala... Ten materiál je dokonalý, vemi příjemný na tělo :)
RybickaMala |
23.06.2024 18:48
Ahoj! Menstruační kalhotky jsou skvělým řešením, pokud hledáš pohodlnou alternativu ke klasickým menstruačním pomůckám. Já jsem třeba s vložkama trpěla a tampony mi absolutně nevyhovují... Jinak teda se přiznám, že jsem vyzkoušela několik značek a jedny z nejlepších byly od značky Bellinda. Oni mají menstruační kalhotky, které jsou pohodlné, spolehlivé a mají skvělou absorbční schopnost. Mně se osvědčily hlavně díky jejich měkkým a prodyšným materiálům, takže se v nich cítím příjemně celý den. Navíc mají moderní design a různé střihy, takže si můžeš vybrat, co ti nejlépe sedí. Tak to je asi tak za mě :)
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.