Menstruace

martina.marna | 18.05.2023 11:33

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jak řešíte svoje dny. Já jsem byla vžy tým tampony, ale poslední dobou mi nedělají vůbec dobře, jsem nafouklá a necítím se vůbec konfortně. :( Klasické vložky nesnesu. Jkaou alternativu používáte Vy? 

Stanička | 30.05.2023 10:02

Určitě ne. Mají prodyšný materiál a mají v sobě i termoregulaci, takže žádné zapařování a podobně. :) Já to nemám moc silné, ale ještě se mi nestalo, že bych protekla, ale samozřejmě mají od slabé po silnou menstruaci. Stejně tak jako i tipy. Beru je od Repetky, tak se můžete podívat, najdete tam i veškerý info. :) 

martina.marna | 29.05.2023 13:35

Ježiši o houbě jsem ani neslyšela.. Kalíšek se mi moc nezamlouvá upřímně. Ale neznám nikoho kdo by s ním měl zkušenosti. A ty kalhotky neprotíkají? Nezapáchá to? Já mám zase strach, že se na jaře zapotím a bude to cítit..:( 

Stanička | 24.05.2023 16:40

No je toho vícero, zkoušela jsem zatím jen kalíšek, ten mi teda moc nevyhovuje a pak je i nějaká houba, ale to jsem nezkoušela. Teď mám monentálně kalhotky a zatím jsem s nimi asi nejspokojenější. Ta investice je vyšší, ale zase Vám vydrží dle mého i pár let, když se o ně budete správně starat. A přijdou mu nepohodlnější. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.