Ložní prádlo

Nicolle | 17.10.2023 15:39

Čauko ženy, prosím Vás kde kupujete nejraději povlečení, prostěradla? Říkala jsem si že bych zkusila nějaké to mikroplyšové, ale nevím jestli to třeba nepouští chlupy nebo tak? 

martina.marna | 30.10.2023 11:23

Jasně pereš naruby a na max 40. Je to na zip a ano mám jako povlečení tak i prostěradlo, prvně jsme měli jen to povlečení, ale teď když je to dohromady, tak to je úplně o něčem jiném. Máme toto oboustranné https://www.mkluzkoviny.cz/povleceni-mikroplys-exclusive-pampelisky-duo/, ale mají tam spoustu dalších, ty vzory jsou fakt moc hezké. :) 

Nicolle | 25.10.2023 10:26

No super děkuji. Takže máš povelčení i prostěradlo jo? No já to mám hrozně ráda na omak právě a říkala jsem si že by to nemuselo být špatné na spaní. A zapínání je jaké prosím tě? Zip, knoflík ? A pere se to normálně? 

martina.marna | 20.10.2023 9:43

Ahojky, já beru všechno povlečení a prostěradla na MK lůžkoviny. :) Nakupuji tam už roky a jsem s tím moc spokojená. Mikroplyš doporučuju, pro každého kdo je zmrzlý tak jako já. Krásně zahřeje, je to hrozně příjemné na tělo. Ráno mi dělá problém vylézt z postele. Mám i prostěradlo a je to jak kdybys spala v méďovi. :) Nepouští chlup, takže toho se bát nemusíš. :) 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.