Lepší učení a stres
Hana |
02.06.2025 20:07
Zdravím, jsem teď ve druháku a čeká mě největší zkouškové zatím. V hlavě mám chaos, pořád něco čtu, ale pak u testů stejně vyhořím. Máte nějaký tip, co vám pomohlo zvládnout to psychicky i s koncentrací? Nechci nic těžkého na předpis, spíš něco volně dostupného.
Saandra |
18.07.2025 20:00
Za mě ta odborná poradna super – já jim psala hlavně kvůli psychické nepohodě a únavě, co se se mnou táhla celé zkouškové. Byli fakt milí a poradili mi, co by mi mohlo sednout i bez receptu. Zkus jim napsat, popíšeš jim, co tě trápí, a oni ti pošlou doporučení na míru. Někdy i malá změna nebo vhodný doplněk udělá obrovský rozdíl.
Martička |
15.07.2025 0:42
Taky jsem měl při zkouškovém pocit, že mi mozek vypovídá službu. Narazil jsem náhodou na tu poradnu a musím říct, že jsem byl příjemně překvapený – odpověď do druhého dne a fakt věcná. Poradili mi kombinaci přírodních věcí a malých změn v režimu, které mě ani nenapadly. Rozhodně doporučuju, hlavně když nechceš hned brát něco na předpis.
Sonička |
13.07.2025 22:59
Ahoj, já to tak měla loni – tolik učení, že jsem pak u testu měla úplně prázdno v hlavě. Nakonec jsem si nechala poradit tady: www.lekarna.cz/odborna-poradna, protože už jsem fakt nevěděla, co zkusit. Doporučili mi přírodní doplněk na koncentraci a stres, a hlavně mi vysvětlili, jak ho správně užívat. Hrozně mi to pomohlo, hlavně že jsem se cítila víc v klidu.
RenatkaVl |
24.06.2025 22:58
Já nedám dopustit na CBD gumídky od cbdway.cz objevila jsem je před časem a jsou skvělí
pomáhají mi zvládat stres, lépe spát a celkově se cítít lépe. A navíc je to dobrota.
Simina |
07.06.2025 20:26
Taky musím říct, že s touhle kombinací mám výbornou zkušenost. Doplňky mi hezky fungují na soustředění a zmírnění nervozity. Oboje mi zafungovalo přesně tak, jak jsem v tom stresu potřebovala.
Adelinda |
04.06.2025 0:46
Ahoj, mně se během zkouškového skvěle osvědčila kombinace Ginkgo Comfort a Relaxa Rapid – beru je podle potřeby a sedí mi. Ginkgo používám spíš ráno a dopoledne, na podporu koncentrace při učení, a Relaxa beru, když cítím, že se ve mně hromadí stres. Není to o tom, že by se z tebe stal robot, ale zvládneš to s klidnější hlavou. Doporučuju zkusit – mě to u státnic fakt podrželo www.benu.cz/ginkgo-comfort-60mg-sr-tbl-obd-60
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.