Lepší paměť a koncentrace
Juli |
02.04.2025 12:26
Dobrý den, prosím o doporučení jak zlepšit paměť? Ve čtyřiceti letech jsem začala studovat a potřebuju nějak podpořit paměť a koncentraci.
martina.marna |
24.05.2025 23:11
Ahoj, za mě na koncetraci mi skvěla funguje mandlová káva z Mandlárny. Je zaprvé moc dobrá - já jako člověk co nemusí moc kafe, jsem si tohle zamilovala a hezky mě nabudí a soustředím se. :))
RenatkaVl |
12.05.2025 17:40
Já jsem měla problém s koncentrací, protože jsem byla hodně pod stresem v práci a špatně jsem spala a hodně mi pomohly gumídci od https://www.cbdway.cz/ obsahují CBD a jsou to navíc výborné bonbóny. Moc jsem si je oblíbila a vřele všem doporučuju 
Hana |
07.05.2025 0:28
Jo, můžu to jen potvrdit, ten Allegra Comfort od Woykoff fakt funguje! Nejenže jsem byla klidnější, ale překvapivě jsem měla i mnohem lepší náladu. Takže to nebyla jen úleva od stresu, ale celkově jsem se cítila tak nějak víc v pohodě a s úsměvem na tváři.
Adelinda |
05.05.2025 0:48
Ahoj, hele, když se u nás doma loni dcerka připravovala na maturitu, tak mi fakt pomohl takovej doplněk, jmenuje se Allegra Comfort od Woykoff. Byla jsem z toho taky úplně na nervy a po něm jsem se cítila klidnější a tak nějak v pohodě. Je to prej přírodní a nic mi po něm nebylo, žádná ospalost ani nic podobnýho. Zkus na něj mrknout, třeba ti taky pomůže se trochu zklidnit https://eshop.woykoff.com/allegra-drink-new
Martička |
03.05.2025 12:04
Holky, upřímně, letos ta maturita naší dcery dává zabrat spíš mně než jí! Jsem z toho úplně na nervy a potřebovala bych něco, co mě trochu zklidní. Nemáte některá nějaký fakt dobrý tip, co vám pomohlo v podobné situaci? Už jsem z toho celá nesvá.
Saandra |
08.04.2025 11:56
Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Taky mě čeká v rámci nové práce jedna těžká zkouška, takže takovýto tip se mi zrovna teď hodí. Navíc má značka Boos Labs super recenze od lidí, takže si doplněk stravy objednám.
Eva K. |
05.04.2025 0:41
Doporučím tento skvělý doplněk stravy www.booslabs.cz/produkt/lions-mane-organic Skvěle funguje na soustředění, lepší paměť a rychlejší učení. Za mě je to velký pomocník ve zkouškovém období a navíc je tento doplněk čistě přírodní.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.