Kvalitní kosmetika na vlasy
Bohumilka |
12.08.2024 23:25
Dobrý večer, jakou kvalitní kosmetiku na vlasy používáte? Chtěla bych o vlasy víc pečovat a koupit lepší produkty než ty z drogérie.
Stanička |
11.03.2025 23:57
Holky, tady na tuto konkrétní kosmetiku jsou všude výborné recenze, takže ji musím taky vyzkoušet :) Na instagramu na mě reklamy vyskakují pořád a všichni je moc chválí.
Sonička |
09.03.2025 0:44
Já mám výbornou zkušenost s kosmetikou Glow Room. Mají skvělé produkty, vlasy mám zase kvalitní, jemné, lesklé, prostě paráda. Mrkněte, vše objednávám tady www.revolutionhair.cz/e-shop/znacka_1331_glow-room
Martička |
07.03.2025 0:02
Dobrý večer, dáte mi doporučení na opravdu kvalitní kosmetiku na vlasy. Vlasy mám suché a potřebuju jim dodat výživu, aby byly zase vzdušné, lehké a jemné.
RybickaMala |
21.12.2024 20:04
Ahojky, clip-in vlasy jsou super volba, pokud chceš rychle dodat objem nebo délku. Z pravých vlasů jsou rozhodně nejlepší – vypadají přirozeně, dobře se ladí s odstínem tvých vlasů, a navíc je můžeš tepelně upravovat, takže zapadnou úplně perfektně. Co se týče pohodlí, pokud si je dobře připneš, drží skvěle celý den a neměla bys je cítit. Sama jsem je nosila na různé akce a ani jednou nesklouzly. Jsou lehké, takže hlava tě bolet nebude, jen je důležité je správně rozložit, aby tě netahaly. Mrkni na clip-in-vlasy.eu – mají široký výběr odstínů a délky, takže určitě najdeš něco, co ti bude sedět. Za mě je to pohodlné a výsledky vypadají naprosto přirozeně :)
Sarkez |
15.12.2024 18:56
Ahojky, když jsme u těch vlasů :) Chystám se koupit clip in vlasy a chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Zvažuju, zda si pořídit pásy z pravých vlasů, ale pořád si nejsem úplně jistá. Jak dobře drží během dne? Mám obavy, že by mi mohly sklouznout nebo že bych je musela neustále upravovat. Jaký máte názor na jejich pohodlí? Není to moc těžké na nošení, nebo z nich nebolí hlava? A jak se vám líbí výsledek? Vypadají opravdu přirozeně a ladí s vaším odstínem vlasů? Díky moc :)
Saandra |
08.12.2024 20:06
Holky, já od nich kupuju jak šetrnou barvu na vlasy Sanotint, tak i šampon, kondicionér a masku. Šampon doporučím tento na barvené vlasy www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/sampony/sampon-na-barvene-vlasy-sanotint-200-ml-80264.htm Je výborný, vlasy jsou krásné, hladké lesklé a barva se ani trochu nevymývá.
Denda |
05.12.2024 23:21
Dobrý večer, doporučím kosmetiku Sanotint, mám s ní tu nejlepší zkušenost. Kosmetika je šetrná, má výborné složení a hlavně nedráždí pokožku hlavy. Určitě jejich produkty zkuste, budete spokojená jako já. Kosmetiku kupuju na bellitia.cz.
Eva K. |
01.12.2024 22:53
Zdravím všechny, doporučíte mi spíše přírodní produkty, které nedráždí citlivou vlasovou pokožku? Mám. problém jak s kosmetikou z drogérie, tak i s péčí (šampón, kondicionér).
RenatkaVl |
25.11.2024 13:51
Moc spokojená jsem s vlasovou kosmetikou Khadi, mám od nich vše od šampónu, přes vlasové oleje až po barvu na vlasy. Mají skvělé rostlinné barvy, které dokonale kryjí a mají krásné odstíny 
martina.marna |
27.10.2024 21:17
Dobrý večer, já nedám dopustit na hydratační sady od revolution-hair. Zkoušela jsem i jiné, vyhlášené značky a vždy buď žádná změna a nebo vlasy byly po umytí hned mastné, i při důkladném vymytí. Mám od nich teď glowroom a jsem nadšená, vlasy jsou hydratované, mají objem a krásně mi voní. :)
viky.beckham |
28.08.2024 15:37
@RybickaMala Taky kupuji šampóny od Kerastase a objednávám na notinu, mají nejlepší ceny za mě a i semtam nějaké dárečky + rychlé doručení. Tuhle značku mi doporučila i kadeřnice a vlasy mám o dost lepší.
RybickaMala |
25.08.2024 21:14
Značku Freylish znám a moc dobře :) Mám od nich kulmofén a taky trojkulmu :) A jsem s jejich produkty nesmírně spokojená :) Za mě, pokud potřebuješ horkovzdušný fén, pak tato značka je super a neuděláš chybu.
Sarkez |
23.08.2024 14:24
Holky, když jsme u těch vlasů... Chtěla bych se zeptat... Nechala jsem se ostříhat na kratší mikádo a hledám teď horkovzdušný fén, abych si je mohla hezky upravit. Co se mi líbí, tak je tento https://freylish.cz/products/kulmofen. Máte prosím s touto značkou zkušenost?
Simina |
22.08.2024 22:39
Tady máte odkaz přímo na jejich kosmetiku www.khadi.cz/sampony-a-praskovy-sampon Doporučím vyzkoušet, určitě budete spokojená.
Hana |
19.08.2024 0:19
Holky, poradíte prosím, kde kosmetiku s ajurvédskou recepturou objednám na internetu? Doporučíte mi spolehlivý a osvědčený e-shop?
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.