Krém na pleť

RybickaMala | 16.10.2024 21:00

Ahoj všem! 😊 Hledám kvalitní a šetrný krém na pleť, který by poskytoval hlavně dostatečnou hydrataci. Moje pleť je dost citlivá, takže jsem už vyzkoušela různé krémy, ale zatím mi žádný úplně nevyhovoval – většinou mi pleť podráždí nebo zčervená. Máte někdo doporučení na něco opravdu jemného, co skvěle hydratuje, ale zároveň nevadí citlivé pleti? Budu moc ráda za jakékoli tipy! 🌸😊

Bohumilka | 08.04.2025 23:35

Holky, o této značce jsem ještě neslyšela, ale ženský si ji moc chválí a mě se fakt líbí složení. Určitě od nich taky vyzkoušeím nějaké produkty.

Simina | 05.04.2025 12:55

Za mě jedině tento od značky Reclar www.reclar.com/cz-cs/katalog/anti-aging-active-cream-50-ml Je jemný, dobře se vstřebává a skvěle funguje na vrásky, pigmentové skvrny, ale i na lepší elasticitu pleti.

Saandra | 02.04.2025 23:22

Dobrý večer, taky vybírám opravdu dobrý pleťový krém na vrásky. Pokud možno, aby měl lehkou texturu, dobře se vstřebávala a byl příjemný. 

Hana | 15.12.2024 23:54

Doporučím taky tuto kosmetiku, já ji používám skoro půl roku a jsem nadšená. Zkuste jejich sérum a uvidíte sama, že je skvělé www.dm.cz/astrid-hydro-x-cell-hydratacni-super-serum-p8592297010227.html 

Eva K. | 14.12.2024 22:44

Já kupuju produkty z řady Astrid Hydro Xcell a jsem moc spokojená. Kosmetika má skvělé složení  - obsahuje buněčnou vodu ze spiruliny, kyselinu hyaluronovou a fytoceramidy. Pleť mám krásnou, zjemněnou, vyhlazenou a dostatečně hydratovanou. Mám od nich i sérum a oční krém.

Adelinda | 12.12.2024 9:29

Holky, nemáte někdo zkušenost s kosmetikou Astrid? Letos jejich produkty získaly nějaké ocenění, tak bych kosmetiku chtěla vyzkoušet. Je mi 24 let, takže kosmetiku pro mladou pleť.

RenatkaVl | 23.11.2024 22:26

Já jsem moc spokojená s českou kosmetikou Iuvenio, je bez parfemace a veganská a hodně účinná. Dlouho jsem hledala něco šetrného, co bude dostatečně hydratovat, neucpávat póry a pomáhat s vráskama a tahle kosmetika je top :-)

martina.marna | 20.11.2024 20:15

Já na citlivou pleť pro hydrataci doporučuji, všude chodím tento krém - https://www.biodynamickakosmetika.cz/pletove-kremy-a-fluidy/9-vyzivujici-pletovy-balzam-safranove-pohlazeni-9120069970050.html. Je fakt extrémně příjemný na pleti, mou suchou pleť mi hezky zhydratoval a ikdyž jsem v létě měla z dovolené spálenou pleť, tak tento krém mě nijak nedráždil, ba naopak, byl moc příjemný. :) 

viky.beckham | 27.10.2024 12:34

Ahoj, já zkusila dost krémů, sér, značek a po všem jsem pleť měla podrážděnou a rudou. :( Mě vyhovuje až tento krém - https://www.venira.cz/hydratacni-denni-krem/?_gl=1*1wehy9o*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwyfe4BhAWEiwAkIL8sDc_ciyumiy6GF-c_XwZ1EE2Cv-R0kWnuw1dr5HS2-CTnGuiTnhUSRoCph0QAvD_BwE. Je přírodní a určen pro hloubkovou hydrataci, chrání pokožku před volnými radikály a udržuje pleť hezky vitální a rozjasněnou + není vůbec nepříjemný i na citlivé pleti. :) 

Sarkez | 17.10.2024 23:43

Ahoj! 😊 Já jsem na tom stejně, no :( Dlouho jsem hledala krém, který by mi nedráždil pokožku, ale zároveň dobře hydratoval. Nakonec jsem objevila krém s vůní plumerie od značky Puaree, který je opravdu šetrný a hydratuje perfektně. Je přírodní, takže pleť nezatěžuje ani nepodráždí, což pro citlivou pleť považuji za klíčové. Používám ho každý den a jsem moc spokojená. Je to přímo tento https://www.puaree.cz/pletova-kosmetika/pletovy-krem-plumerie/ 🌸🧴

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.