Krém na pleť

RybickaMala | 16.10.2024 21:00

Ahoj všem! 😊 Hledám kvalitní a šetrný krém na pleť, který by poskytoval hlavně dostatečnou hydrataci. Moje pleť je dost citlivá, takže jsem už vyzkoušela různé krémy, ale zatím mi žádný úplně nevyhovoval – většinou mi pleť podráždí nebo zčervená. Máte někdo doporučení na něco opravdu jemného, co skvěle hydratuje, ale zároveň nevadí citlivé pleti? Budu moc ráda za jakékoli tipy! 🌸😊

RybickaMala | 26.05.2025 21:17

Holky, moc vám děkuju za všechny tipy a zkušenosti, fakt mi to pomohlo se zorientovat ❤️ Nakonec jsem zkusila tenhle oční krém a... no, asi jsem se zamilovala 😅✨ https://www.bellitia.cz/pletova-kosmetika/pletove-kremy/ocni/locherber-skincare-krem-na-ocni-okoli-se-zlatem-gold-24k-eye-30ml.htm. Je jemňoučký, krásně se vstřebává, nepálí ani po náročném dni a ta zlatá v něm? Taková malá každodenní radost 😍 Oční okolí je hebké, hydratované, no prostě krém snů. Díky, že jste mě navedly tím správným směrem! 💛

Martička | 14.05.2025 0:34

Diskuze mě velmi zaujala, takže se chystám tento krém také vyzkoušet. Vypadá to, že opravdu dává pokožce potřebnou hydrataci. Doufám, že mi pomůže zlepšit vzhled pleti, jak se všude píše.

Sonička | 12.05.2025 19:44

Já používám tento krém s kyselinou hyaluronovou a saponiny od Boos labs www.booslabs.cz/produkt/krem-s-kyselinou-hyaluronovou-a-saponinmi  a můžu ho opravdu doporučit! Skvěle hydratuje pleť, aniž by byla mastná, a rychle se vstřebává. Pleť je po něm jemná a zůstává svěží po celý den. Navíc má příjemnou texturu, která mi vyhovuje, a cítím, že se moje pleť zlepšila od doby, co ho používám.

Juli | 10.05.2025 15:09

Ahoj, máte některá zkušenost s krémy, které obsahují kyselinu hyaluronovou? Hledám něco, co by mi pomohlo s hydratací pleti, ale pořád si nejsem jistá, co by bylo nejlepší. Něco lehkého, co nezanechává mastný film a dobře se vstřebává. Budu ráda za doporučení, pokud máte nějaký tip!

Bohumilka | 08.04.2025 23:35

Holky, o této značce jsem ještě neslyšela, ale ženský si ji moc chválí a mě se fakt líbí složení. Určitě od nich taky vyzkoušeím nějaké produkty.

Simina | 05.04.2025 12:55

Za mě jedině tento od značky Reclar www.reclar.com/cz-cs/katalog/anti-aging-active-cream-50-ml Je jemný, dobře se vstřebává a skvěle funguje na vrásky, pigmentové skvrny, ale i na lepší elasticitu pleti.

Saandra | 02.04.2025 23:22

Dobrý večer, taky vybírám opravdu dobrý pleťový krém na vrásky. Pokud možno, aby měl lehkou texturu, dobře se vstřebávala a byl příjemný. 

Hana | 15.12.2024 23:54

Doporučím taky tuto kosmetiku, já ji používám skoro půl roku a jsem nadšená. Zkuste jejich sérum a uvidíte sama, že je skvělé www.dm.cz/astrid-hydro-x-cell-hydratacni-super-serum-p8592297010227.html 

Eva K. | 14.12.2024 22:44

Já kupuju produkty z řady Astrid Hydro Xcell a jsem moc spokojená. Kosmetika má skvělé složení  - obsahuje buněčnou vodu ze spiruliny, kyselinu hyaluronovou a fytoceramidy. Pleť mám krásnou, zjemněnou, vyhlazenou a dostatečně hydratovanou. Mám od nich i sérum a oční krém.

Adelinda | 12.12.2024 9:29

Holky, nemáte někdo zkušenost s kosmetikou Astrid? Letos jejich produkty získaly nějaké ocenění, tak bych kosmetiku chtěla vyzkoušet. Je mi 24 let, takže kosmetiku pro mladou pleť.

RenatkaVl | 23.11.2024 22:26

Já jsem moc spokojená s českou kosmetikou Iuvenio, je bez parfemace a veganská a hodně účinná. Dlouho jsem hledala něco šetrného, co bude dostatečně hydratovat, neucpávat póry a pomáhat s vráskama a tahle kosmetika je top :-)

martina.marna | 20.11.2024 20:15

Já na citlivou pleť pro hydrataci doporučuji, všude chodím tento krém - https://www.biodynamickakosmetika.cz/pletove-kremy-a-fluidy/9-vyzivujici-pletovy-balzam-safranove-pohlazeni-9120069970050.html. Je fakt extrémně příjemný na pleti, mou suchou pleť mi hezky zhydratoval a ikdyž jsem v létě měla z dovolené spálenou pleť, tak tento krém mě nijak nedráždil, ba naopak, byl moc příjemný. :) 

viky.beckham | 27.10.2024 12:34

Ahoj, já zkusila dost krémů, sér, značek a po všem jsem pleť měla podrážděnou a rudou. :( Mě vyhovuje až tento krém - https://www.venira.cz/hydratacni-denni-krem/?_gl=1*1wehy9o*_up*MQ..&gclid=CjwKCAjwyfe4BhAWEiwAkIL8sDc_ciyumiy6GF-c_XwZ1EE2Cv-R0kWnuw1dr5HS2-CTnGuiTnhUSRoCph0QAvD_BwE. Je přírodní a určen pro hloubkovou hydrataci, chrání pokožku před volnými radikály a udržuje pleť hezky vitální a rozjasněnou + není vůbec nepříjemný i na citlivé pleti. :) 

Sarkez | 17.10.2024 23:43

Ahoj! 😊 Já jsem na tom stejně, no :( Dlouho jsem hledala krém, který by mi nedráždil pokožku, ale zároveň dobře hydratoval. Nakonec jsem objevila krém s vůní plumerie od značky Puaree, který je opravdu šetrný a hydratuje perfektně. Je přírodní, takže pleť nezatěžuje ani nepodráždí, což pro citlivou pleť považuji za klíčové. Používám ho každý den a jsem moc spokojená. Je to přímo tento https://www.puaree.cz/pletova-kosmetika/pletovy-krem-plumerie/ 🌸🧴

RybickaMala | 16.10.2024 21:00

Ahoj všem! 😊 Hledám kvalitní a šetrný krém na pleť, který by poskytoval hlavně dostatečnou hydrataci. Moje pleť je dost citlivá, takže jsem už vyzkoušela různé krémy, ale zatím mi žádný úplně nevyhovoval – většinou mi pleť podráždí nebo zčervená. Máte někdo doporučení na něco opravdu jemného, co skvěle hydratuje, ale zároveň nevadí citlivé pleti? Budu moc ráda za jakékoli tipy! 🌸😊

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.