Dobrý den, jakou kosmetiku (cenově dostupnou) doporučíte pro věk 24 let. Pleť mám normální, jemné vrásky, ale nic extra.
Za mě bych doporučila mrknout na Iuvenio. Mají skvělou kosmetiku, která je jednoduchá, účinná a cenově fakt v pohodě. Na jemné vrásky je ideální třeba jejich sérum s kyselinou hyaluronovou a peptidy – krásně hydratuje a pleť působí svěže a pružně. Plus super je, že jejich produkty nejsou přeplácané zbytečnostmi, takže pleť zbytečně nezatěžuješ. Myslím, že v tvém věku to úplně stačí, hlavně hydratace a lehká prevence.
Holky, tuto řadu od Astrid používám už pár měsíců a je opravdu výborná. Ne nadarmo jejich oční krém získal loni 3. místo v soutěži Cosmopolitan Beauty Awards. Za mě rozhodně doporučím vyzkoušet - kosmetika obsahuje kyselinu hyaluronovou a další hydratační složky, díky kterým je vaše pleť svěží, pružná a dobře hydratovaná. Krém z této řady je lehký, příjemně se vstřebává a je ideální pro každodenní péči. 💧✨
Já jsem nedávno objevila kosmetiku Astrid Hydro Xcell a je opravdu výborná. Má skvělé složení, krásně hydratuje, vypíná pleť a celkově je pleť krásnější a zářivější. Zkuste toto sérum www.dm.cz/astrid-hydro-x-cell-hydratacni-super-serum-p8592297010227.html na pak ze stejné řady i oční a denní krém.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...