Kosmetika pro mladou pleť
Saandra |
04.04.2025 13:29
Dobrý den, jakou kosmetiku (cenově dostupnou) doporučíte pro věk 24 let. Pleť mám normální, jemné vrásky, ale nic extra.
martina.marna |
24.05.2025 23:02
Pro mladistvou pleť je super česká značka iuvenio. Ve 24 letech si nemusíš pleť zatěžovat a patlat na ni milion produktů, já od nich mám SPF a enzymatický peeling a krém na oční okolí look a pleť jsem nikdy neměla hezčí, než teď. :)
Sarkez |
21.05.2025 13:57
Pokud hledáš péči, která má opravdu smysl a není přehlcená zbytečnými složkami, doporučuju omrknout produkty z https://kosmetikabezvody.cz/. Jsou bez vody, takže každý přípravek obsahuje jen účinné látky a není potřeba používat tři další věci navrch. Za mě super hlavně na citlivější nebo reaktivní pleť – žádná parfemace, žádné silikony, a přesto výsledek. Používám teď jejich sérum s bakuchiolem a naprosto mi vyhovuje – jednoduché, ale funkční. Navíc díky koncentraci opravdu dlouho vydrží.
RybickaMala |
25.04.2025 21:24
Za mě bych doporučila mrknout na Iuvenio. Mají skvělou kosmetiku, která je jednoduchá, účinná a cenově fakt v pohodě. Na jemné vrásky je ideální třeba jejich sérum s kyselinou hyaluronovou a peptidy – krásně hydratuje a pleť působí svěže a pružně. Plus super je, že jejich produkty nejsou přeplácané zbytečnostmi, takže pleť zbytečně nezatěžuješ. Myslím, že v tvém věku to úplně stačí, hlavně hydratace a lehká prevence.
Eva K. |
09.04.2025 23:35
Holky, tuto řadu od Astrid používám už pár měsíců a je opravdu výborná. Ne nadarmo jejich oční krém získal loni 3. místo v soutěži Cosmopolitan Beauty Awards. Za mě rozhodně doporučím vyzkoušet - kosmetika obsahuje kyselinu hyaluronovou a další hydratační složky, díky kterým je vaše pleť svěží, pružná a dobře hydratovaná. Krém z této řady je lehký, příjemně se vstřebává a je ideální pro každodenní péči. 💧✨
Simina |
06.04.2025 20:08
Já jsem nedávno objevila kosmetiku Astrid Hydro Xcell a je opravdu výborná. Má skvělé složení, krásně hydratuje, vypíná pleť a celkově je pleť krásnější a zářivější. Zkuste toto sérum www.dm.cz/astrid-hydro-x-cell-hydratacni-super-serum-p8592297010227.html na pak ze stejné řady i oční a denní krém.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.