Kosmetika pro děti

Hajanaaa | 10.09.2023 11:18

Dobrý den, ráda bych se zeptala kde kupujete kosmetiku pro děti s nějamými motivy pohádkových postaviček? Děcka milujou šmouly třeba a chtěla bych jim s tím něco kvalitnějšího koupit. A ještě by mě zajímalo co jim kupujete za pasty? Takové ty ochucené a kdy je měníte za dospělácké? 

Hajanaaa | 22.09.2023 10:28

No super! Moc děkuju, to jsem přesně hledala a z toho co jsem našla na webu mají teda nejhezčí potisk a ty náplasti jsou fakt super. :D Koukala jsem rovnou i na dospělácký pasty a asi si tam vemu něco i pro nás. Krásný úsměv jsem neznala, což teda nechápu :D Ale jsem mco ráda za tip, děkuji moc.  

RenatkaVl | 19.09.2023 10:27

Ahojky, tak my třeba šmouly milujem taky, to mají asi po mě. :D A našla jsem je tady https://www.krasnyusmev.cz/kategorie/detske-sampony-mydla-naplasti, brala jsem sprchový gel, mýdlo na packy maj taky svoje a náplasti, ty jsou teda hrozně roztomily a děti se tím pak chlubí a těší se že ji dostanou, taky jo chtějí nalepit na každou odřeninku. :D Co se pasty týče kupuji zatím ten White Peral Nanocare a dospěláckou jsme ještě nezačala používat. Malé jsou 4 a synovi 6.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.