Kosmetika na pleť 40+
Saandra |
02.02.2024 22:19
Zdravím, jakou kosmetiku pro věk 40+ mi doporučíte? Pleť mám sušší, mám vrásky a mám unavený výraz. Prosím nic předraženého, ale přesto účinného.
Adelinda |
04.06.2025 21:34
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jakou kosmetiku používáte po čtyřicítce? Mám pocit, že moje pleť potřebuje něco extra – hlavně hydrataci a takové to "nakopnutí", aby vypadala svěžejší a odpočatější. Co se vám osvědčilo? Budu ráda za každý tip! 😊
RybickaMala |
26.05.2025 21:20
Ahoj, jestli hledáš něco funkčního, ale nechceš utrácet za “luxusní obaly”, tak já jsem si oblíbila značku Locherber – konkrétně jejich péči z Bellitia.cz. Mají produkty postavené spíš na jednoduchosti a účinných látkách než na parfemaci a třpytkách. Za sebe můžu doporučit třeba jejich oční krém se zlatem – není mastný, ale přitom hezky vyživí, pleť po něm vypadá svěže a projasněně. A hlavně mi sedí na citlivou a sušší pokožku, což mi dřív dělalo problém u hodně krémů. Za mě super poměr cena–výkon a hlavně reálný efekt, ne jen sliby na krabičce.
Hajanaaa |
18.03.2025 8:57
Holky já jsem teda objevila takový malý zázrak https://www.kosmetikahealer.cz/produkt/2/healer-gel-davkovac-30-ml/. Je to tento gel, který obsahuje krevní deriváty, které regenerují pokožku. Je to skvělé nejen jako prevence na vrásky a krásnou vyhlazenou a hydratovanou pokožku, ale pomáhá i při boji s akné, na regeneraci pokožky co se týče jizev, poranění, po operaci nebo třeba na bolavé bradavky při kojení. Tak jsem se k němu paradoxně dostala :D. Nedám na něho dopustit a při kombinaci s jejich krémem a galvanickou žehličkou to dělá s pletí fakt zázraky.
Hana |
15.02.2025 1:08
Souhlasím, já miluju celou tuto řadu od Reclar. Určitě doporučím vyzkoušet a uvidíte sama, jak je krém, ale i ostatní produkty z této řady, účinný www.reclar.com/cz-cs/katalog/anti-aging-active-cream-50-ml
Sonička |
13.02.2025 19:53
Já jsem zkoušela levné i dražší značky a zatím nejlepší efekt na vrásky, ale i na celkový vzhled pleti má Anti-aging Active krém od Reclar. Má skvělé složení, hezky hydratuje, vyživuje, vyhlazuje a pleť je prostě krásná a vypadá mladistvěji.
Bohumilka |
11.02.2025 12:45
Dobrý den, doporučíte mi prosím opravdu účinný omlazující krém? Jaká značka Vám sedí a na vrásky opravdu funguje?
RybickaMala |
25.11.2024 20:59
Ahojky :) Já si teda myslím, že krom velmi kvalitní kosmetiky, pleť potřebuje i péči zevnitř :) Já užívám elastin a musím říct, že ten mi perfekně vyhovuje. Elastin pleť potřebuje, časem se ztrácí :) a doplněk ho doplní a na pleti je to poznat.
Sarkez |
28.07.2024 22:48
A nad kolagenem jste neuvažovala? Ten je perfektní jako péče o pleť. A nejen o pleť :)
Dominika |
21.06.2024 10:54
zdravím, mně se osvědčila zn. venira :) kupuju si kolagen a na plet nedám dopustit na anti age serum , krásně se roztírá, voní a plet je hladounka
martina.marna |
23.04.2024 9:32
Nedám dopustit Clinique Smart Clinical. Je protivráskový a navíc má ochraný faktor 30. Je sice trochu dražší, ale když ho chytneš ve slevě tak vyjde jako běžné krémy.. Na Notinu mají na něj často akci
Sarkez |
17.04.2024 18:18
Ahoj, co se týče péče o zralou pleť, tak být tebou investuji do kvality a uvidíš, že se to vyplatí. Já používám kosmetiku značky La Daumé od ambeauty. Mám pleť krásně hydratovanou a jde vidět, že vrásky se viditelně vyhlazují. Mají i různé výhodné balíčky pro konkrétní problémy a výrobky i při každodenním používání vydrží dlouho.
viky.beckham |
13.03.2024 19:16
Já používám tento a je super.. koupila jsem na doporučení a mám už druhé balení https://www.notino.cz/eveline-cosmetics/bio-bakuchiol-denni-i-nocni-protivraskovy-krem-40/?at=lQHoCgsIktrHrwYQhYi9bhABGiQ2NWYzMzBiMi0wMDAwLTIwNzEtYWE3Mi1kNGY1NDdmMzEzYTAqJEI4NUYFIfBUNzFBRC03RTMyLUM2ODItMDhEQTJBQ0M1NzNGMiS4maEixsvzF433pyKQ96ciwvCeFaOAlyKOvp0V1LKdFbW3jC06DmRlZmF1bHRfc2VhcmNoSAFoAQ
Eva K. |
10.02.2024 23:56
Přesně, tento jejich denní krém přímo miluju www.dm.cz/astrid-denni-krem-bioretinol-p8592297008149.html Krásně hydratuje a vypíná pleť, je to fakt zázrak za minimální peníze. I to sérum ze stejné řady doporučuji, to je taky výborné.
Hana |
08.02.2024 20:30
Souhlasím - taky kupuju pouze tuto kosmetiku a nemůžu si ji vynachválit. Ať jde o produkty na odlíčení nebo na péči, jako je krém nebo sérum.
Bohumilka |
04.02.2024 20:06
Výborná kosmetika je Astrid a jejich řada s Bioretinolem. Používám ji už nějakou dobu a spokojenost - pleť je krásně hydratovaná, vyhlazená a jakoby zářivější a zdravější na pohled :)
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.