Korejská kosmetika
viky.beckham |
17.04.2025 18:04
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat – jaké máte zkušenosti s korejskou kosmetikou? Poslední dobou na ni narážím čím dál častěji a láká mě to vyzkoušet, ale je toho tolik, že vůbec nevím, čím začít. Máte nějaké oblíbené značky nebo produkty, které vám opravdu sedly? A naopak – na co si dát pozor? Budu ráda za jakékoliv tipy a osobní zkušenosti.
RybickaMala |
25.04.2025 21:22
Taky mě korejská kosmetika lákala, ale nakonec jsem zjistila, že nemusím jít až tak daleko – úplně skvělou péči jsem našla u Iuvenio. Je to sice česká značka, ale kvalitou a složením dost připomíná právě tu „korejskou filozofii“ – lehké textury, účinné aktivní látky a žádné zbytečnosti. Za mě skvěle fungují jejich séra a oční krém Look, hlavně když člověk hledá něco fakt kvalitního, co zároveň pleť nezatíží. Co se týče korejské kosmetiky obecně – určitě bych vybírala opatrně, protože některé produkty můžou být na naši pleť až moc výživné nebo parfemované. Takže vždycky mrknout na složení.
martina.marna |
22.04.2025 15:00
Není vůbec zač. Já teď používám tohlhttps://www.notino.cz/some-by-mi/retinol-intense-protivraskove-retinolove-serum-pro-citlivou-plet/p-16194843/ je super jemný, takže ho zvládne i citlivější pleť. Obsahuje retinol, ale zároveň i zklidňující složky, takže mě vůbec nedráždí, což se mi dřív u jiných sér stávalo. Používám ho na noc a ráno je pleť taková vypnutější a hebčí. Určitě doporučuju vyzkoušet.
viky.beckham |
21.04.2025 11:05
Díky moc Marti :-) Díky moc, jo o té značce už říkaly holky z práce, že je dobrá. Jaký přesně to sérum používáš?
martina.marna |
18.04.2025 11:02
Čauko, korejská kosmetika je za mě super, hodně jemná k pleti, ale přitom účinná. Já si ji většinou objednávám z Notina a mám moc dobrou zkušenost se značkou Some By Mi. Mají hlavně skvělý sérum s retinolem, které mi fakt sedlo, pleť je po něm hladší a celkově taková „šťavnatější“.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.