Konzervy s masem pro kočku

Hana | 17.10.2024 1:17

Dobrý večer, dáte mi doporučení na opravdu dobré konzervy s masem pro kočku? Jaká značka má dobré složení a obsahuje hodně masa?

viky.beckham | 13.02.2025 21:30

Dobrý večer, ráda doporučím Vitakraft Poesie Mousse s kuřetem, u nás doma totální hit! Naše kočky je milujou, protože mají jemnou konzistenci a vysoký obsah masa, až 70 %. Když otevřu konzervu, jsou okamžitě u misky a tváří se, jako bych jim podávala delikatesu z michelinské restaurace. 😅

Navíc jsou bez zbytečné chemie – žádná barviva, konzervanty ani dochucovadla, což mě uklidňuje, že jim dávám kvalitní jídlo. Kupuju je na Dr. Max tady https://www.drmax.cz/vitakraft-poesie-mousse-kure-85g. Zkus a dej vědět, jestli u vás doma sklidí stejný úspěch. 😊

Hana | 15.12.2024 22:02

Tady máte odkaz na krmivo, které objednávám já www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-kocky/marp-holistic-turkey-cat-kruti-bez-obilovin-pro-kocky-12kg Doporučím vyzkoušet, dá se objednat i menší balení. 

Adelinda | 14.12.2024 0:51

Zdravím, napíšete prosím, kde jejich krmivo objednat a kde bych našla víc informací? To krmivo, co máme teď nám nesedí.

Hana | 11.12.2024 22:21

Já ano - kupuju od Marp jak granule, tak konzervy - všechno mají s výborným složením, kočce to chutná a má krásně lesklou a zdravou srst.

Saandra | 07.12.2024 23:55

Dobrý večer, kupujete někdo prosím od této značky i granule? Jak jste s nima spokojené? Jsou dobré i pro citlivější zažívání?

Simina | 25.10.2024 22:37

Holky, já na značku Marp nedám dopustit! Moje kočka má citlivé zažívání a jiné krmivo jí vůbec nesedí. Toto je bez zbytečných přísad a bez obilovin, mrkněte www.marppetfood.cz 

Juli | 22.10.2024 23:46

Taky od nich krmivo kupuju a spokojenost! Mají dobré i granule, ty mají taky bez obilovin, takže je snese o kočka s citlivějším zažíváním.

Martička | 19.10.2024 22:04

Já kupuju vše od české značky Marp - jejich konzervy jsou plné masa, neobsahují zbytečné přísady ani obiloviny. Navíc od nich kupuju i granule, ty jsou taky skvělé a na kočce je vidět, že se má dobře - má krásnou a lesklou srst.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.