Kolagen

viky.beckham | 27.10.2024 12:50

Holky ahoj, pije tu některá z Vás kolagen? Jaké na sobě pozorujete změny? A dá se to vypít? :D Mám dost slabé vlasy a nehty a dost nad tím přemýšlím, tak budu ráda za vaše dojmy. :) 

RenatkaVl | 22.11.2024 20:54

Já zkoušela různé značky, ale žádné extra změny jsem nepozorovala. Co mi konečně pomohlo pleť zpevnit a zjemnit vrásky je česká kosmetika Iuvenio, na tu nedám dopustit heart

viky.beckham | 21.11.2024 22:39

Tak jsem si nakonec koupila na doporučení od Martinky, piju měsíc a musím zaklepat že se mi taktéž líp spí a nejsem nemocná - bývala jsem nemocná každý měsíc v těchto studenějších měsících, jsem zvědavá jaký účinek to bude mít po delší době na vlasy a nehty. smiley

martina.marna | 16.11.2024 21:26

Ahoj Viky, je fakt že od té doby co piju tento kolagen jsem neměla ani klasickou podzimní rýmičku a to jsem bývala fakt často nemocná. :D

viky.beckham | 29.10.2024 21:55

Moc díky za tvou zkušenost!  Vypozorovala jsi že ti i pomohl nějak s imunitou? Bývám často nemocná a bylo mi doporučeno si pořídit nějaký kvalitní kolagen přímo na imunologii. 

martina.marna | 28.10.2024 18:34

Já piju tento - https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/90-denni-program-absorb-collagen/.  Je bez příchuti, takže buď rozmícháš s vodou a nebo si to můžeš dávat do snídaní, dá se to v pořádku zvládnout. Já na sobě cca po měsíci zpozorovala podrůstky u vlasů a že se mi nehty nezachytávají o oblečení a líp se mi spalo, v noci jsem se před tím dost často budila a teď spím celých osm hodin. 

RybickaMala | 28.10.2024 12:32

Ahoj, já jsem kolagenů zkoušela víc a teď už tak půl roku beru tento https://www.alpik.cz/kollagen-nordbo-30-sacku/ a jsem zatím spokojená. Vlasy mi přestaly padat a určitě rostou rychleji a nehty se mi už taky nelámou. Dlouho jsem totiž nosila gelovky, ale pak jsem je kvůli operaci musela sundat a rozhodla se, že už si nechám svoje a to teda byla katastrofa po tolika letech, co jsem nosila umělý nehty. Vypít se to dá bez problémů, já si to dávám do džusu :-)

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.