Kolagen
Juli |
16.07.2024 23:12
Dobrý večer, jaký kolagen prosím máte vyzkoušený a fakt na vrásky a kvalitní vlasy a nehty funguje?
RenatkaVl |
25.07.2024 14:00
Vrásek mě zbavila až kvalitní kosmetika. Doporučuju českou kosmetiku Iuvenio, je opravdu hodně účinná ;)
Juli |
24.07.2024 22:40
Já jsem na sobě první výsledky viděla už po 14 dnech užívání, takže je to fakt rychlovka :) Navíc těch bonusů je daleko víc, takže osobně se ho nehodlám vzdát :) Tady máte přímo odkaz na jejich stránky www.orcacollagen.cz kde ho můžete objednat a najdete tam i veškeré informace o složení, účincích ... Mrkněte i na jejich členství, pak máte slevu na kolagen a další výhody.
Sarkez |
22.07.2024 23:51
Ono kolagenů je na trhu opravdu hodně. Osobně jsem byla dost překvapená, když jsem hledala, kolik jich je... Já jsem ale hledala mořský kolagen a k tomu ještě ve formě nápoje, protože ten se mi nejlíp užívá. Zkusila jsem https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/absorb-collagen-30-sacku/ a skvěle se mi osvědčil. Mohu ho jedině doporučit.
RybickaMala |
22.07.2024 21:00
Já teď už přes půl roku používám tento kolagen od Nordbo https://www.notino.cz/nordbo/kollagen-kolagen-pro-krasne-vlasy-a-pokozku/. Je přímo určený pro krásné vlasy, pleť a nehty a na mě teda funguje. První výsledky jsem viděla tak po 3-4 měsících pravidelného užívání. U toho kolagenu to chce trpělivost a brát poctivě a dlouhodobě. Vlasy jsem měla vždycky pěkné a husté, ale rostou teď mnohem rychleji a nehty se mi taky pěkně spravily. Roky jsem totiž měla umělé nehty a začátkem roku jsem je musela sundat, protože jsem šla na operaci a už se rozhodla, že si nechám svoje a byla to katastrofa, pořád se mi třepily a lámaly. Takže kolagen určitě doporučuju :-)
Simina |
22.07.2024 0:31
Holky, taky mě to zajímá a kolagen chci už dlouho vyzkoušet. Na trhu je jich ale spousta a tak jsem nevěděla, který vybrat. Napíšete ještě prosím, za jak dlouho jste na sobě viděla pozitivní účinky a kde ho kupujete?
Denda |
18.07.2024 0:43
Já jsem kolagenů zkoušela vícero od různých značek a nejvíc se mi na pleť osvědčil Orcacollagen. Jednak obsahuje za studena hydrolyzovaný kolagen a jednak obsahuje i další účinné látky, takže ten účinek na pleť je úplně někde jinde. Navíc má skvělou chuť, takže kdybych mohla, pila bych ho 5x denně :D
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.