Kolagen pro děti

Adelinda | 04.05.2024 22:47

Maminky, dáváte někdo dětem kolagen? Malý má 4 roky, je hodně akční a občas si stěžuje na bolest kolen, tak si říkám, že by mohl dobře zafungovat kolagen.

Sarkez | 22.12.2024 14:33

My kolagen dětem ještě nedáváme, ale zkoušela jsem kozí kolostrum od Bioalis, které je skvělé na podporu imunity a celkového zdraví. Možná by to mohl být dobrý doplněk, protože obsahuje přírodní látky, které pomáhají tělu regenerovat. Pokud má malý problém s koleny, možná by to mohlo pomoci i s tím. Ale určitě by bylo fajn se nejprve poradit s doktorem. 😊

Alexx | 29.10.2024 9:13

Kupujeme tento https://www.notino.cz/colafit/colafit-junior-doplnek-stravy-s-kolagenem/ na notinu. Kupuji tam i pro nás a jsme s ním spokojení. Malý je hodně aktivní, hraje fotbal, běhá, chodíme na tůry, takže jsem mu chtěla podpořit klouby. 

martina.marna | 22.10.2024 11:54

Dobrý den, za nás určitě nějaké Colafity apod. Pro ty děti je to nejlepší ve formě nějakých bonbonů, zaujme je to než kdybyste jim měla rozpouštět kolagen do nějakého nápoje nebo jídla...  Gumové medvíky :-)

Hana | 13.05.2024 20:56

Ano, já ho objednávám tady www.lekarnasenimed.cz/kolagen-na-klouby/colafit-junior-60-kosticek A navíc se dětem tyto malé kostičky dobře užívají.

Bohumilka | 11.05.2024 10:59

Holky, taky bych pro syna tento kolagen chtěla koupit - dá se třeba objednat na internetu, nevíte?

Hana | 07.05.2024 21:32

Zdravím, já malému už delší dobu dávám Colafit junior a spokojenost. Doporučila nám ho dětská doktorka, že je super a měla pravdu.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.