Kočičky - problémy s krmením

Dominika | 12.06.2020 12:28

Ahoj holky, našly by se tu nějaké kočičí milovnice? Nevím si poslední dobou moc rady s granulemi. Mám pocit, jako by naší Ally (6 let, klasická domácí míca) omrzely stávající granulky a nevím, jestli rovnou měnit, nebo je to jen rozmlsanost. Zažila jste tohle některá?

Dominika | 24.06.2020 9:55

Děkuju, děkuju, děkuju! Já věděla, že se tu určitě najdou nějaké zkušenější paničky   Zatím tomu tedy dám čas a pořídím nějakou tu mňamku. 

Nicolle | 21.06.2020 17:28

Také bych zkusila krmení nějak zpestřit, pak by bylo něco jiného, kdyby vyloženě přestávala žrát, to totiž může znamenat všechno možné a raději bych se v tom případě poradila s vetem.

Margita | 17.06.2020 13:54

Souhlas! Určitě bych neměnila okamžitě po pár dnech, co jí granule jedou o něco míň, než jste zvyklá. My když jsme něco podobného řešili pár měsíců zpět s naším kocourem, jednoznačně nejvíc pomohlo zpestřit stravu. Super na to jsou všelijaké kapsičky nebo kočičí konzervy - za mě jedno velký doporučení Brit Fish dreams, po těch by se mohl ten náš umňaukat - je toho ale samozřejmě na výběr milion. Tak třeba by něco takového zabralo i u vás, stačí občas přimíchat do granulek :-)

RenatkaVl | 14.06.2020 13:26
Zdravím, asi záleží, jak dlouho to trvá a jestli třeba viditelně míň papá. To, že přestane nějaké krmení vyhovovat e normální a stává se to, takže nebojte, určitě se to brzy buď vrátí do starých kolejí nebo vyřeší jiným krmením. 

 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.