Kočárek

Sarkez | 14.07.2023 17:32

Maminky, jaký jste pořizovali kočárek pro Vaše miminka, jaká kritéria pro Vás byla důležitá?  Co je dobrí třeba i vědět před výběrem kočárku? 

Hlinicka | 28.07.2023 15:05

Určitě. :) Není za co. My jsem třeba i hodně na vesnici, takže pro mě mělo prim, abych neměla kočár co malou někde vysype jak bude drncat. Vybrala jsem tento https://www.crystalbaby.cz/joolz-day-kompletni-set-timeless-taupe, velmi dobře se ovládá, super je i ta zvýšen rukojeť. Byly jsme s ním moc spokojení a malé vydržel do skoro 4 let. Byla malinká, jinka je to do 3 let, co tam uvádějí tuším. :) 

Sarkez | 27.07.2023 18:28

Uf no, to je docela hodně aspektů, ale vlastně se všemi souhlasím. Já právě nevím jaký přesně pořídit, určitě teda nechci kočár co bych musela za dva roky řešit že potřebuji nový. Děkuji za tip na stránku, můžu se ještě zeptat jaký jsi nakonec vybrala? 

Hlinicka | 25.07.2023 15:54

Záleželo mi na to aby nebyl moc těžký a šel dobře případně složit, když budu cestovat sama bez manžela. Aby  měl dobrá kolečka, určitě jsem nechtěla tříkolku, ale rozhodně klasickou čtyřkolku. Aby se dala korba případně oddělat a vzít jen do ruky. Případně postupně vyměnit za větší, nebo dát nějaké doplňky, udělat z toho golfáč třeba i. Kamarádka mi doporučila stránku Crystal Baby, takže jsem studovala tam. :)  

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.