Klinika IVF

RybickaMala | 18.08.2024 19:10

Ahoj, rozhodli jsme se pro odbornou konzultaci ohledně možného problému s přirozeným početím... Trochu se začínám zajámat o IVF... A tak bych se ráda zeptala, jak dlouho trvá celý proces IVF od první konzultace až po samotné oplodnění? A taky bych ráda věděla, na co si mám dát pozor při výběru kliniky. Máte nějaké zkušenosti nebo doporučení, co je důležité sledovat? 

RybickaMala | 29.12.2024 16:17

My jsme nakonec dali na doporučení a na zlínské klinice jsme byli. Neskutečná péče, jsem opravdu nadšená :) Za nás tuto kliniku jedině doporučuju!

Hana | 25.11.2024 22:30

Holky, sama nemůžu otěhotnět a jsem ráda, že jsem na tuto dikuzi narazila. Proberu to doma s přítelem a určitě bych tam zašla na konzultaci, abychom věděli, co a jak.

Denda | 23.11.2024 23:50

Zdravím všechny, já mám s klinikou IVF Zlín teda skvělou zkušenost. Vždy jsem měla pocit, že mi chtějí pomoct, vždy nechali rozhodnutí na mě a nabídli vždy více řešení. Prostě profesionalita a vysoká úroveň přístupu, moderních metod, ale celkově skvělé atmosféry. Navíc jsou opravdoví odborníci a i když jsme před tím v Praze po IVF 2x neotěhotněla, u nich se to povedlo hned napoprvé. Tady máte odkaz na jejich stránky, kde najdete podrobnější informace www.ivf-zlin.cz 

Adelinda | 21.11.2024 23:03

Zdravím všechny, mě na klinice ve Zlíně otěhotněla švagrová po IVF a teď má skoro měsíční miminko. Co vím, byla na klinice spokojená jak s přístupem, tak s veškerým servisem, který klinika nabízí. Mají nejen skvělé lékaře, ale i ty nejmodernější metody v léčbě neplodnosti a dokonce jim pomáhá i umělá inteligence.

Eva K. | 17.11.2024 23:29

Holky, sama mám s klinikou IVF Zlín jen tu nejlepší zkušenost. Opravdu mají individuální přístup, zajímají se o Vás a jsou příjemní. Takže se nemusíte bát a rozhodně se k nim objednejte na konzultaci. 

Bohumilka | 12.11.2024 0:56

Holky, mě by zajímalo jaký mají přístup? Byla jsem na klinice v Praze, ale měla jsem pocit, že je absolutně nezajímám a jde jim jen o peníze :(

Sarkez | 25.08.2024 18:48

Ahoj, no, my jsme byli na https://www.ivf-zlin.cz/, takže ti mohu napsat, jak to bylo tam :) Prvním krokem je konzultace s lékařem, kde se proberou tvé zdravotní údaje a možné příčiny problémů. Poté následují různá vyšetření, jako jsou hormonální testy, ultrazvuk a spermiogram, což může trvat několik týdnů. Jakmile jsou výsledky vyšetření známy, přechází se k hormonální stimulaci vaječníků. Po stimulaci se provede odběr vajíček, což je drobný chirurgický zákrok, který se provádí v celkové anestezii. Následuje oplodnění vajíček spermiemi. Embrya se monitorují a nejkvalitnější se vyberou k transferu :) Zajímá tě kdyžtak ještě něco? :)

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.