Kam na IVF?
Juli |
17.07.2024 23:43
Dobrý večer, poradíte prosím na jakou kliniku jít na IVF? Bylo mi to doporučeno a vybírám opravdu dobrou reprodukční kliniku s velkou úspěšností.
RybickaMala |
29.12.2024 16:19
Ahojky, určitě záleží na tom, co je pro tebe při výběru kliniky nejdůležitější. My jsme byli na IVF klinice Zlín a byli jsme opravdu spokojení. Mají moderní vybavení, zkušené lékaře a velmi individuální přístup, což nám hodně pomohlo. Navíc tam mají i dobrou úspěšnost a širokou škálu možností, včetně genetických testů a podpůrných služeb. Doporučuji si na pár klinikách domluvit úvodní konzultaci, abys měla možnost porovnat přístup a získat odpovědi na všechny otázky, které tě napadnou. Držím palce, ať vybereš tu nejlepší a vše se brzy podaří! 😊
Bohumilka |
26.07.2024 1:19
Holky, já jsem na této klinice otěhotněla teď už mám ročního synka. Jen chci napsat, aby ste se nebály, že všechno zvládnete a zadaří se :) Určitě je kontaktujte, tady najdete info www.ivf-zlin.cz/kontakty
Sonička |
25.07.2024 22:43
Taky si počkám na doporučení. My se taky snažíme už déle, ale bohžel to u nás dvakrát skončilo potratem. Tak snad na klinice by věděli, co a jak dělat.
Simina |
22.07.2024 22:58
Holky, musím si o klinice něco přečíst, neznám ji. Taky se nám s manželem miminko nedaří a budeme muset zajít za odborníky, aby nás vyšetřili.
Denda |
22.07.2024 0:03
Zdravím, já doporučím kliniku IVF Zlín - sama k nim teď docházím a mají fakt super přístup, zajímají se a hlavně jim záleží na tom, aby jste u nich otěhotněla. Mají skvělé lékaře, moderní vybavení, co vím, tak používají i umělou inteligenci a fakt jim na člověku záleží, což je moc fajn.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.