Jaký kolagen

Juli | 24.07.2024 22:41

Dobrý večer, jaký kolagen prosím máte vyzkoušený a fakt na vrásky a kvalitní vlasy a nehty funguje?

Sarkez | 28.07.2024 22:46

Jeeee, co ja jsem zkusila kolagenů :D no, přišla jsem si na to, že nejlepší kolageny jsou lipozomální kolageny :) Já jsem si našla tento https://www.kolagendrink.cz/doplnky-stravy/absorb-collagen-30-sacku/. Ten má skvělé složení a protože je to nápoj, tak se skvěle užívá a krásně vstřebává.

Hana | 26.07.2024 14:00

Já jsem na sobě první výsledky viděla už po 14 dnech užívání, takže je to fakt rychlovka :) Navíc těch bonusů je daleko víc, takže osobně se ho nehodlám vzdát :) Tady máte přímo odkaz na jejich stránky www.orcacollagen.cz  kde ho můžete objednat a najdete tam i veškeré informace o složení, účincích ... Mrkněte i na jejich členství, pak máte slevu na kolagen a další výhody.

Sonička | 25.07.2024 21:34

Holky, taky mě to zajímá a kolagen chci už dlouho vyzkoušet. Na trhu je jich ale spousta a tak jsem nevěděla, který vybrat. Napíšete ještě prosím, za jak dlouho jste na sobě viděla pozitivní účinky a kde ho kupujete?

RenatkaVl | 25.07.2024 13:59

Na mě žádné takové doplňky moc velký vliv neměly. To se mi mnohem víc osvědčila kvalitní kosmetika. Používám kosmetiku Iuvenio a vyloženě mi vyhladila a zpevnila pleť :)

Hana | 24.07.2024 22:42

Já jsem kolagenů zkoušela vícero od různých značek a nejvíc se mi na pleť osvědčil Orcacollagen. Jednak obsahuje za studena hydrolyzovaný kolagen a jednak obsahuje i další účinné látky, takže ten účinek na pleť je úplně někde jinde. Navíc má skvělou chuť, takže kdybych mohla, pila bych ho 5x denně :D

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.