Jak se připravit na příchod miminka

Hana | 16.05.2025 16:32

Holky, jak jste se připravovaly na příchod miminka? Já jsem teď ve 24. týdnu a začínám být trochu nervózní, že vlastně pořádně nevím, co mě čeká – jak porod, tak hlavně péče o miminko. Ráda bych se na to nějak prakticky připravila, ale je toho tolik, že nevím, kde začít. Máte něco, co vám fakt pomohlo?

martina.marna | 24.05.2025 23:04

Ahoj, mě pomohlo se připravit hlavně s věcma pro mimi. Nakoupila jsem vše po konzultaci s kamarádkami maminkami, doktorkou a mou maminkou dopředu. Teď dokupuji detaily a je 15% sleva na feedo do 1.6 téměř na vše, tak jsem ráda, že mi to ušetří nějaké penízky. :) 

Hana | 21.05.2025 23:17

Teda holky, díky za tipy, oba ty kurzy mě moc zaujaly! O zmíněné paní už jsem slyšela, ale až teď jsem si to pořádně pročetla a fakt to vypadá skvěle – samá chvála. Určitě na to mrknu víc do hloubky, ráda bych se na všechno líp připravila, ať mám pak větší jistotu. Díky moc za inspiraci!

Juli | 21.05.2025 1:05

Já jsem právě díky tomu kurzu od paní Kiedroňové začala zvažovat i licenční kurz Instruktor psychomotoriky – její přístup se mi tak líbil, že bych jednou ráda pomáhala i ostatním rodičům. Teď je sice termín už plný, ale další brzo začne, tak se chci určitě přihlásit. Mimochodem, moje kamarádka pediatrička ten kurz absolvovala a opravdu si ho chválí – prý je to velký přínos i pro odborníky. A já mám pocit, že mi to dává smysl i jako mámě, která se chce orientovat a dělat věci s klidem a jistotou. Mrkněte tady, kdyby někdo chtěl https://evakiedronova.cz/vzdelavani/instruktor-psychomotoriky/ 

Martička | 18.05.2025 17:44

Dobrý večer, úplně chápu, já to měla stejně. U prvního dítěte jsem žádný kurz neabsolvovala a musím říct, že mě to pak dost semlelo – nestíhala jsem, byla jsem unavená a s partnerem jsme si lezli na nervy. U druhého jsem narazila na online balíček To nejlepší pro miminko od narození od paní Evy Kiedroňové a ten mi úplně otevřel oči. Všechno krásně a srozumitelně vysvětlené, praktické rady, videa, ke kterým se můžu kdykoli vracet – sledujeme to i s manželem a opravdu je to moc fajn!

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.