Ahoj holky, máte nějaký osvědčený trik na odstranění vodního kamene? Už dva dny se tady peru s kucyní a nejsem stavu se toho kamene zbavit. Budu ráda za tip na dobrý prostředek nebo i domácí řešení. Díky moc
Ahoj 😊 Moc děkuju za doporučení Víky, nakonec jsem si ten odstraňovač z Provilanu pořídila, dorazil fakt rychle a musím říct, že konečně něco, co opravdu zabralo! 🙌 Vodní kámen zmizel bez větší námahy a jsem s ním moc spokojená. Ještě jednou díky za tip, určitě u něj zůstanu. ❤️
Mám skvělý tip, který mi opravdu pomohl! Používám čistič na vodní kámen od Tescomy, konkrétně Profimate s aloe vera. Je to silný prostředek, který účinně odstraňuje vodní kámen a navíc nepoškozuje povrch. Stačí ho nanést na postižená místa, nechat chvíli působit a pak jednoduše setřít. Určitě si s tím poradí! Pokud chceš vyzkoušet domácí řešení, můžeš zkusit ocet, který je taky velmi účinný. Stačí ho nalít na postižené místo a nechat chvíli působit. Ale ten čistič od Tescomy je podle mě lepší volba, hlavně kvůli jeho efektivitě. 🙂
Čauky, to moc dobře znám. Já jsem vyzkoušela dost prostředků i různý domácí triky. Nejvíc se mi ale osvědčil tady tento odstraňovač vodního kamene od Provilanu https://www.provilan.cz/denaa-odstranovac-vodniho-kamene-0-5l/. Používám ho už nějakou dobu a jsem s ním maximálně spokojená. Stačí ho nanést na postižené místo, nechat chvíli působit a pak jednoduše opláchnout nebo setřít.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...