Jak na kudrnaté vlasy
Saandra |
04.07.2025 15:11
Holky, máte prosím tip na něco, co opravdu pomůže zkrotit kudrnaté vlasy? Po umytí je to jak hříva, každé ráno bojuju a mám pocit, že s tím už nic nenadělám. Nechci úplně žehlit, spíš něco, co dodá tvar, ale zároveň nezatíží. Předem díky moc za doporučení!
RenatkaVl |
20.07.2025 23:02
Já jsem měla moje kudrnaté vlasy skoro jako chemlon, vypadala jsem strašně a bylo jedno co jsem si na ně dala. Snažila jsem se to řešit dlouho sama a nakonec mi pomohli na clinicalhair.cz, kde mi dali vlasy konečně do pořádku a mám konečně krásnou kudrnatou hřívu
mají skvělé přípravky a doporčuju je každému, kdo chce mít krásné vlasy 
Martička |
08.07.2025 1:02
Dobrý večer, taky ho mám doma a za mě je to nejlepší krém na vlasy, co jsem zatím vyzkoušela. Vlasy jsou po něm hebké, drží tvar a navíc nádherně voní. Přijde mi, že konečně moje kudrny vypadají upraveně, a ne jako by mě někdo vyhnal do větru. A hlavně – bez lepivého pocitu, což se u jiných krémů stávalo.
Stanička |
06.07.2025 9:39
Ahojky, naprosto tě chápu, taky jsem to tak měla. Co mi fakt pomohlo, je tenhle stylingový krém: www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/styling/sanotint-ricci-vivaci-curl-cream-stylingovy-krem-pro-kudrnate-a-vlnite-vlasy-150-ml.htm Krásně zvýrazní kudrny, snižuje krepatění a přitom vlasy nemastí ani nezatíží. Dávám ho do vlhkých vlasů a nechám volně uschnout – je to pecka! A stejná značka má na zmíněných stránkách i šampon a masku, používám od nich všechno a velká spokojenost.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.