Intimita se starším partnerem

martina.marna | 02.06.2025 0:04

Ahoj holky,  potřebuju poradit nebo spíš inspirovat. Mám staršího partnera, je mu přes šedesát a náš intimní život poslední dobou trochu vázne. On kolikrát na sex nemá chuť nebo energii, a mě to pak mrzí, protože bych byla ráda, kdybychom si to pořád užívali. Máte někdo podobnou zkušenost? Co vám pomohlo to nějak oživit nebo zpestřit? Nechci na něj tlačit, ale zároveň nechci, aby to mezi náma postupně vyšumělo. Díky předem za jakékoliv tipy nebo zkušenosti.

viky.beckham | 06.06.2025 11:21

Stačí jen před, není nutný to brát dlouhodobě. Ten nástup je pozvolnej, ale spíš tak do hodinky. Takže když si to ten tvůj dá třeba hodinku předem, mělo by to fungovat v pohodě.

martina.marna | 05.06.2025 21:13

Viki a je nutný to brát nějak dlouhodobě? Nebo spíš před? :)

viky.beckham | 04.06.2025 23:45

Jasně, klidně se ptej 😊 Ten můj bere Lang https://supererekce.cz/10-lang.html jsou to přírodní kapsle a řekla bych, že spokojení jsme fakt oba. Doporučuju vyzkoušet, není to žádná chemie.

martina.marna | 03.06.2025 10:41

Díky moc Vikčo, můžu se zeptat co konkrétně od nich tent tvůj bere?

viky.beckham | 02.06.2025 18:08

Čauky, u nás to bylo chvíli jak přes kopírák. On unavený, občas bez nálady, já frustrovaná, protože chuť bych měla, ale nechtěla jsem na něj tlačit. Nakonec jsem zkusila trochu zaimprovizovat, našla jsem doplněk ze Supererekce , napoprvé jsem mu to prostě koupila sama a „nenápadně“ mu to nabídla s tím, že je to jen na zkoušku, bez očekávání.

A hele, fakt to zabralo. Ne hned jako lusknutím prstu, ale postupně měl víc energie i chuti, a hlavně mu to zvedlo sebevědomí. Teď si to už objednává sám. Takže za mě, jemně popostrčit se někdy vyplatí. 🙂 Držím palce, ať to najdete zpátky k sobě.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.