Fotovoltaika

Sarkez | 14.07.2023 18:02

Prosím prosím, máte někdo na domu fotovoltaiku? Pířpadně jak jste zjišťovali kterou firmu vybrat? Dost nad tím uvažujeme, ale rádi bychom, aby nám to někdo ještě pořádně vysvětlil.

Margita | 08.08.2023 11:38

Máme od nich taky FVE a neměli jsme sebemenší problém. Vše včas, profesionální, dobře odvedená práce, vše nám bylo vysvětleno. Do 4 měsíců jsme měli hotovo i s podanou žádostí na dotace. Na refsite maji take hezke hodnoceni, my si je vybrali díky kamardovi, který si od nich nechal dělat fve a doporučil nám je. 

Hlinicka | 28.07.2023 9:35

Co se technika týče ozval se nám cca do 4 dnů od kontaktování, přijel a vše vysvětlilt, přeměřil dronem a nabídnul možnosti.  Pár týdnů od podepsání smlouvy rpoběhla instalace, ta byla na 2 dny. Servis velmi rychlí, pánové tomu opravdu rozumějí, na vše nám vždy dokázali odpovědět a poradit. Servis na jedničku. Případně tady se dozvíš více https://www.sefy-cr.cz/fotovoltaicka-elektrarna-s-baterii/. :) 

Sarkez | 27.07.2023 16:13

Moc děkuji za stránku, to určitě ukážu manželovi. Ještě se zeptám jak dlouho trvá než k Vám někdo přijde? Vím, že samotná instalace a vše je na delší dobu. Ale chtělibychom to stihnout ještě do konce tohoto roku.   

Hlinicka | 24.07.2023 14:34

Doporučuji stránku refsite. Tam je spousta recenzí na firmy. My jsme si dle toho vybrali firmu Sefy, padla nám do oka a jsem teda ráda. Vše nám vysvětlily, pomohli s dotacemi. Samotná montáž a vše vyřešeno do  měsíců. Víc by Vám určitě řekl manžel. :)

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.