EKO plenky

Adelinda | 04.06.2025 0:36

Ahoj, maminky, prosím o radu – jaké plenky byste doporučily pro novorozeně, když chci něco jemného, co nedráždí pokožku a je zároveň šetrnější k přírodě? Chci se vyhnout klasickým supermarketovým značkám, které často obsahují chemii. Malý má hodně citlivou pokožku, takže potřebuji opravdu něco šetrného a spolehlivého. Budu ráda za konkrétní tipy!

Martička | 11.06.2025 23:57

Holky, jsem moc ráda, že jsem na tuhle diskuzi narazila – tyto bambusové plenky od MonPeri mi doporučila kamarádka a tady to jen potvrzujete. Četla jsem si recenze a všechny jsou fakt skvělé. Vypadá to, že jsem se rozhodla správně, už mám balení objednané. Těším se, až je vyzkoušíme na naší malé.

Simina | 07.06.2025 20:51

Adelindo, zkus určitě MonPeri Bamboo – jsou z přírodního bambusu, krásně jemné a vůbec nedráždí, náš malý v nich neměl ani jednou zarudlou pokožku. Jsou taky částečně rozložitelné, takže nemusíš mít špatný pocit z používání jednorázovek. Navíc výborně sají, a přitom nejsou objemné ani hrubé. Používáme je od narození a jsme moc spokojení www.monperi.cz/monperi-bamboo-m 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.