Domeček pro děti

RenatkaVl | 19.09.2023 11:40

Ahojky ženy, plánujeme dětem pořídit na zahradu nějaký dobrý domeček na hraní. Přišel s tím teda táta, že mu to přijde jako super věc, aby měli děti něco svého kde by si hráli a mohli se tam i "zašít" před dospěláky. Že oni měli taky různé takové skrýše. :) Vlastně mě to přišlo jako super nápad, ale u nás mají jen takové ty klasické plastové, ale tam se nedá vydržet ani když je teplo. Nemáte nápad na dobrou alternativu či výrobce? 

Hajanaaa | 27.09.2023 10:16

Mají showroom na Praze 5 v areálu FK Zlíchov, my je právě kontaktovali že bychom se chtěli na domečky podívat osobně, takže nám to umožnili a jsem za to moc ráda, na místě jsme pak rozhodli. Nemohli jsem si vybrat mezi bagrem a budkou a vyhrál to bagřík, protože kluci to milujou. :) https://www.domkysrdcem.cz/e-shop/bagr/ takže máme tento.  Doručení bylo do cca 6ti týdnů a manžel to montoval s klukama a moc se u toho pobavily. :) Mají opravdu super návod. :)   Ale mohou vám to i smontovat. :) 

RenatkaVl | 26.09.2023 10:58

Nee to jsem vůbec neslyšela ani jsem na ně nenarazila. Jako dřevěné domečky jsme našli různé a některé i moc hezké, ale za mě to pořád není úplně to co bychom hledali. Mohu se na ně někde podívat i mimo eshop? A případně i jak je to s montáží pokud jej doma teda máte? 

Hajanaaa | 22.09.2023 11:20

A co třeba Domky srdcem? Znáte je? Dělají krásný zahradní domečky pro děti a vlastně i pro dospělé. :) Určeno je to teda dětem od 3-10 let, ale myslím že využití najdou potom určitě typy i u větších dětí. :) Mají originální kousky, všechno ruční práce a kvalitní materiál. Domečky jsou i pomalovány decentními malbami a jelikož to kreslí sám pan architekt, tak je každý tak trochu originální. :)

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.