Domácí mazlíčci - psí stravování

Margita | 15.08.2019 9:17

Čau všem, prosím o radu co se psího stravování týče, naše Elly (borderka, 1 rok) nějak pořád nemůžeme najít nějaké kvalitní, ale zároveň chutné odměny, zkoušeli jsme jich už poměrně dost, ale jednoduše jí po pár týdnech ''omrzí'' a vůbec je pak nežere - respektive žrát ano, cokoli jen né ty odměny. Nevíte, co s tím? 

Margita | 19.08.2019 7:26

Ano ano, normálně granulky žere jako divá, takže v tom problém nebude, ale děkuji. Jinak mockrát děkuji i za ostatní tipy a rady, koukala jsem teď na ten brit a vypadá to moc supr, tak asi vyzkoušíme.

Nicolle | 18.08.2019 11:06

Taky zdravím, nás momentálně mile překvapil Brit, známá mi doporučila jejich docela novou řadu odměn Functional a určo mohu doporučení poslat dál, naši pesani si je zamilovali a určo jsme neobjednávali poslední balení. Poměr cena/ kvalita fakt na jedničku a to se u odměn, co tak já znám, moc nevidí.

RenatkaVl | 17.08.2019 9:48

A normální granule tedy žere? Já bych totiž uvažovala i nad jinou formu krmení, ať už konzervy, nebo třeba BARF. Ne každému zvířátku suché krmivo vyhovuje, ale je možné, že je prostě jen trošku vybíravka a něco vhodného brzo najdete :-)

Dominika | 16.08.2019 8:16

To je zvláštní, já bych asi zkusila neměnit i přes to, že nastane ten moment, kdy je ''nechce žrát". Přeci jen "co vám je po tom", jestli si pamlsky dá nebo ne, to má být potěšení navíc pro ni a klíďo může být jen na granulích. Obecně doporučuji dávat pozor na častou změnu krmiva, v psím žaludku to dokáže nasekat i velikou paseku a jednoduše pak pes ani nemá šanci ustálit se u nějaké jedné značky a řady a zvyknout si na ni :-) Přeji hodně štěstí!

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.