Dobrá kloubní výživa

Bohumilka | 03.07.2024 20:19

Zdravím, jakou kloubní výživu mi doporučíte? S manželem už máme věk a kolena začínají pobolívat.

Sonička | 09.03.2025 17:05

Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - taky zrovna vybírám nějaký doplněk na klouby a tato značka má skvělé recenze.

Martička | 07.03.2025 22:11

Doporučím doplněk stravy od Woykoff, konkrétně tento www.drmax.cz/arthrona-1000-c-tbl-120 Na klouby a lepší hybnost se mi dobře osvědčil a taky prošel testy a vyhověl, když mrknete na web Potraviny na pranýři.

Hana | 04.03.2025 21:10

Zdravím všechny, doporučíte mi prosím dobrý doplněk stravy na klouby. Jde mi hlavně o zlepšení hybnosti, ale celkově něco osvědčeného, co se dá dlouhodobě užívat a nemá to vedlejší účinky. 

viky.beckham | 15.11.2024 18:08

Zdravím, já i můj manžel jsme měli podobné problémy, hlavně s koleny. Co nám hodně pomohlo, je kloubní výživa od Veniry, tady tato https://www.venira.cz/venira-kloubni-vyziva/ Má vyvážené složení s kolagenem, kyselinou hyaluronovou a dalšími látkami, které pomáhají regenerovat klouby a zmírňují bolest. Už po pár týdnech užívání jsme oba cítili rozdíl – hlavně při pohybu nebo delším stání. 😊 Doporučuji to zkusit, myslím, že by vám to mohlo taky ulevit.

Alexx | 29.10.2024 10:15

Marti a máte nějaký kolagen vyzkoušený? Vám že se hodně pře o tom zda je lepší hovězí nebo mořský kolagen. Sama uvažuji o koupi dlouho, ale stále nejsem schopná se rozhodnout. 

martina.marna | 22.10.2024 11:43

Dobrý den, určitě je strašně důležité prevence a kolagen používat už v mladém věku.. Každopádně bych určitě volila kolagen začít jíst i teď, buď máte rozpustný do vody nebo i v tobolkách a mazat mastí na klouby.

Juli | 16.07.2024 23:24

Taky mám s tímto kolagenem jen tu nejlepší zkušenost! Tady se dá objednat, kdyby ste potřebovala www.lekarnasenimed.cz/kloubni-vyziva/colafit-120-kosticek Teď je navíc ve slevě.

Simina | 08.07.2024 22:37

Holky, seženu ho normálně v lékárně, nevíte? Taky o koupi kolagenu nějakou dobu uvažuju, všude na jeho účinky čtu jen dobré reference.

Denda | 06.07.2024 11:21

Já určitě doporučím Colafit - jde o malinké kostičky, které se dobře polykají a jsou na klouby a chrupavky fakt účinné. Taky už mám svůj věk, a když kostičky užívám, je to znát.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.