Dobrá jazyková školka v Praze

Denda | 04.06.2024 18:27

Dobrý den, napíšete prosím doporučení na dobrou jazykovou školku v Praze? Kam chodí Vaše děti a kde jste spokojení?

Denda | 19.06.2024 20:32

Všem moc děkuji za komentáře a za doporučení na jazykovou školku. Hned je zkusím kontaktovat, ať vím, co a jak.

Sonička | 13.06.2024 21:38

Maminky, já jsem se dívala na ceny za školku a teda musím říct, že mě mile překvapily! Když přihlídnu k tomu, že se děti učí angličtinu, takže nemusí třeba do nějakého kroužku, ale mají to už přímo ve školce, je to super. Zastavím se tam zítra, třeba by mi dcerku vzali od září.

Hana | 10.06.2024 21:50

Holky, taky mám tuto školku v hledáčku! Už dlouho na ni čtu velkou chválu a taky tam chci syna příští rok zapsat.

Bohumilka | 07.06.2024 21:46

Zdravím, můj syn chodí do školky Trojská labuť a za mě velká spokojenost. Napřed jsme chtěli jen na rok, protože nám ho nevzali do státní školky, ale bude tam celé 3 roky. Školka je fakt úžasná - syn v angličtině udělat za ten rok velký pokrok, navíc mají perfektní učitelky a školka nabízí taky spoustu kroužků. Tady najdete víc informací www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.