Darování vajíček

Hana | 21.05.2021 22:22

Dobrý den, doma mám dvě děti a pořád častěji mě napadá, že bych nějaké mamince ráda pomohla, když je neplodná. Přemýšlela jsem o darování vajíček, namáte některá zkušenost? Co to obnáší a nebolí to?

Hana | 26.05.2021 22:51

Moc díky za komenty :) Napřed jsem měla trochu strach, ale fakt jste mě uklidnila a mám pocit, že to mám udělat :) Díky ještě jednou, hned v pondělí tam zavolám  a domluvím si termín vstupní konzultace.

Bohumilka | 24.05.2021 15:36

Zdravím, já jsem darování vajíček podstoupila na klinice https://europeivf.com/cz/  Taky jsem chtěla pomoct, i když sama ještě děti nemám. Dělají to pod celkovou anestezií, takže nic nebolí a ani o tom člověk neví a všechno je samozřejmě anonymní. Přístup kliniky musím pochválit - mají to tam útulné, jsou tam všichni fakt příjemní a milí a hlavně mi byl průběh darování vysvětlen jasně a na všechny dotazy mi bylo odpovězeno.

Eva K. | 22.05.2021 11:31

Dobrý den, taky mě to občas napadne a je pravda, že kdybych byla v situaci, že jsem sama neplodná, byla bych asi šťastná a vděčná :) Počkám si na zkušenosti. Taky mám dvě děti a další neplánuju a sama bych byla ráda za pomoc.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.