Dárek pro partnera k vánocům

viky.beckham | 05.12.2024 22:13

Ahoj holky, letos bych chtěla partnerovi nadělit pod stromeček něco netradičního a trochu lechtivého. 😊 Nemáte nějaké tipy na originální dárky, které by rozproudily vánoční atmosféru a zároveň byly vkusné? Budu ráda za jakékoli nápady, od zážitků až po drobné překvapení do ložnice. Díky moc za inspiraci!

martina.marna | 14.12.2024 13:57

To úplně chápu, taky jsem se ze začátku trochu styděla. :D Ale nemusíš mít vůbec obavy, balíček přijde zabalený maximálně diskrétně. Je to tak, že všechny zásilky od nich jsou expedovány buď v klopových krabicích, nebo u menších objednávek v bublinkové obálce. Nikde na balíčku není napsáno, co je uvnitř, takže doručovatelka nebo kdokoli jiný nebude mít ani tušení.

viky.beckham | 09.12.2024 23:04

Ahoj Marťo, díky moc za doporučení. Líbí se mi to, koukám na to. Prosímtě jak to přijde zabalené? Já se trochu stydím si něco takovýho objednávat popravdě cheeky

martina.marna | 06.12.2024 23:55

A pokud chceš jít trošku odvážněji, určitě doporučuju vyzkoušet produkt Láng ze Supererekce. Je to podpora erekce na přírodní bázi. Ten můj si ji obejdnává, takže máme doma vyzkoušeno. Určitě si to užijete oba ;)

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.