Čokoládové dekorace na dort
Hana |
11.06.2025 21:50
Ahoj, chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s nějakými hotovými čokoládovými dekoracemi ve tvaru zvířátek na dort. Ráda bych ozdobila dort pro syna k narozeninám, ale nejsem moc zručná, takže něco jednoduššího by bylo super. Nechci trávit hodiny zdobením, ale zároveň chci, aby to vypadalo hezky a dětem se to líbilo. Máte nějaké tipy, kde takové dekorace sehnat nebo jaké značky doporučujete?
Sonička |
21.06.2025 0:23
Souhlasím, taky jsem je objednala z pastry.cz a jsou opravdu kvalitní, z lahodné čokolády. Děti byly nadšené a dort díky nim vypadal úplně jinak, prostě jako od profíka. Navíc je super, že jsou takové tematické, děti milují zvířátka, takže to vždycky skvěle zafunguje. Určitě doporučuji, pokud chceš ušetřit čas a mít krásnou dekoraci bez stresu.
Bohumilka |
18.06.2025 14:24
Souhlasím, taky jsem je objednala z pastry.cz a jsou opravdu kvalitní, z lahodné čokolády. Děti byly nadšené a dort díky nim vypadal úplně jinak, prostě jako od profíka. Navíc je super, že jsou takové tematické, děti milují zvířátka, takže to vždycky skvěle zafunguje. Určitě doporučuji, pokud chceš ušetřit čas a mít krásnou dekoraci bez stresu.
Bohumilka |
18.06.2025 14:15
Simina |
15.06.2025 21:26
Ahoj, já jsem na stránkách Pastry objevila přesně takovéto čokoládové dekorace – jsou ve tvaru safari zvířátek a vypadají fakt parádně www.pastry.cz/doprodej-pastry-cokoladove-dekorace-safari-zviratka-12ks Dekorace jsou hotové, takže nemusíš nic složitě vyrábět a dort pak vypadá opravdu profesionálně. Navíc mají super cenu a balení s 12 kusy, což je na domácí použití ideální. Já je už použila na dort pro synovce a všichni byli nadšení.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.