Ahoj holky, má tu některá zkušenosti s vlasy na připínaní od clip-in-vlasy.eu? Já o nich docela dost uvažuju, ale potřebovala bych poradit ohledně odstínu. Podle čeho si vyberu správný odstín, aby seděly k mým vlasům?
Ahojky, já mám taky dobré zkušenosti s vlasy-k-prodlouzeni.cz a opravdu jsou jejich clipy vyrobeny z pravých vlasů. Takže nemějte obavy jsou fakt dobrý a jejich aplikace je jednoduchá.
Ahojky, jj, já si od nich clip in kupuju clip-in-vlasy.eu. Pokud nad tím uvažuješ, tak do toho určitě jdi. Vlasy vypadají hezky, krásně to vlasy prohustí…
Jestli můžu poradit, tak já mám vlasy z www.clip-vlasy-levne.cz. Sama od nich vlasy mám plus i tu jejich ofinu a jsem moc, moc spokojená. Líbí se mi ta možnost udělat si víc účesů a co se týče ofiny, tak jsem měla strach si nechat ostříhat své vlasy, tak jsem to vyřešila takhle
Já doporučuji vlasy-k-prodlouzeni.cz je to super stránka, objednala jsem si tam už hodně clipů. Hrozně ráda si hraju s vlasama. :-)
Dobrý den, chci se zeptat jestli víte o nějaké dobré stránce, kde se dají koupit clip-in. Mám lámavé vlasy takže mi nenarůstaj tak jak mají. Chtěla bych dlouhéé.......
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...