Clip in culík
viky.beckham |
18.10.2024 19:56
Ahoj holky, máte některá clip-in culík? Z pásky mám zkušenost, s culíkem ne, tak by mě zajímalo jestli to nejde vidět a jestli nasazení je jednoduché. :))
RenatkaVl |
12.05.2025 15:37
Já mám tenhle https://www.clip-vlasy-levne.cz/clip-culik-pricesek-rovny-50cm/437-clip-in-pricesek-culik-cop-100-lidske-vlasy-50cm-stredne-hnedy.html z pravých vlasů a vypadá naprosto perfektně
byl i za super cenu a opravdu to nejde vůbec poznat, kdo neví, že nemám dlouhé a husté vlasy, vůbec netuší.
Nicolle |
29.01.2025 8:44
Souhlasím se Sarkez, také mám do nich clip in a jsem s nimi hrozně spokojená. Mám jak culík tak mám potom i pásky v setu. Culík jsem si vybírala původně na svatbu a měla jsem strach jak to sedne a jestli to nebude vidět. A není. Manipulace je hrozně jednoduchá a výsledek vypadá skvěle. Nikdo ani nepoznal, že to nejsou moje vlasy a dostala jsem hrozně moc lichotek. :) Takže doporučím všema deseti, navíc dodání je velmi rychlé.
RybickaMala |
28.10.2024 10:36
Já mám tento https://www.clipinhair.cz/449-clip-in-culik-100-lidske-remy-vlasy-60cm-stredne-hnedy.html a vypadá to perfektně. Používám i clip iny pásy, takže v tom nasazování už mám zkušenost, ale mají na stránkách ke všemu návod a fakt to jde zvládnout bez problémů. Vidět to upevnění není, je to udělané tak, aby to vypadalo přirozeně a krásně to culík prodlouží a zahustí.
Sarkez |
23.10.2024 20:44
Ahojky :) Já se teda přiznám, že já clip in culík naprosto miluju :) Je to skvělá věc na úpravu účesu a vypadá naprosto fantasticky :) Nasazení je fakt jednoduché, zvládneš to během pár minut, a pokud ho dobře upevníš, vůbec není vidět. Výhodou je, že můžeš měnit styl bez poškození vlasů. Určitě se mrkni na nabídku na clip-vlasy-levne.cz, mají tam široký výběr clip-in culíků, které vypadají velmi přirozeně a kvalitně! 😊 Já ten svůj mám od nich a jsem spokojená naprosto maximálně :)
martina.marna |
21.10.2024 18:26
Já mám z e-shopu vlasy-k-prodlouzeni. Mají on-line poradenství přes e-mail, případně i na brněnské pobočce. Ceny jsou příznivé, je tam popsána i starostlivost o vlasy a oceňuji rychlé doručení.
viky.beckham |
20.10.2024 18:24
Moc díky za tvou zkušenost, odkud máš clip-in culík? Děkuji.
martina.marna |
19.10.2024 20:29
Ahoj, já mám clip-in culík, nasazení je extrémně jednoduché, rychlejší jak clip-in a když vyberete z pravých lidských vlasů a budete se o ně správně starat, není téměř rozeznatelný od vašich vlasů. :)
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.