Česká vlasová kosmetika

viky.beckham | 15.11.2024 18:13

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte tip na nějakou dobrou českou vlasovou kosmetiku? Ráda bych podpořila lokální značky, ideálně něco přírodního, co fakt funguje na suché a lámavé vlasy. Budu moc vděčná za vaše doporučení! 😊

Eva K. | 09.04.2025 22:32

Dobrý večer, taky kosmetiku Urtekram používám a má opravdu super produkty, které jsou šetrné, nedráždivé a celkově je prostě znát, že si na sebe nedáváte zbytečnou chemii. Taky nakupuju na milujubio.cz, mají vělký výběr, super ceny a balíčky odesílají fakt rychle.

Simina | 06.04.2025 16:57

Doporučím tento šetrný šampon bez chemie www.milujubio.cz/urtekram-sampon-konopny-500-ml-bio Uvidíte, že Vám dá vlasy do kupy, je moc přjemný a kvalita vlasů je díky němu daleko lepší než kdykoliv dřív. Od značky kupuju produkty i na tělo a na pleť a jsem moc spokojená.

Saandra | 03.04.2025 23:29

Dobrý večer, prosím - chtěla bych zkusit čistě přírodní produkty na vlasy, poradíte? Mám hodně suché a zničené vlasy, tak nějaký dobrý šampon, který vyživí vlasy a posílí je.

viky.beckham | 14.01.2025 18:51

Ahojk holky 😊, tak dávám vědět jak jsem dopadla. Nakonec jsem dala na doporučení od Marti a objednala si produkty Glow Room z Revolution Hair a jsem opravdu nadšená!  Už chápu, proč je tolik influencerek propaguje, protože výsledky jsou skvělé. Po použití jejich masky a oleje jsou moje vlasy krásně hydratované, lesklé a jemné na dotek. Přitom mají přírodní složení, což je pro mě velké plus. Vlasy nejsou těžké ani mastné, naopak se krásně rozčesávají a vypadají zdravě. Ocenila jsem, že jsou šetrné k pokožce hlavy, což je pro mě taky důležité. Určitě to nebyla moje poslední objednávka. 😊 Děkuju za skvělý tip.

RybickaMala | 21.12.2024 20:06

Ahojky, clip-in vlasy jsou fakt skvělá věc, hlavně pokud chceš rychle změnit vzhled nebo přidat objem a délku. Já je nosím už delší dobu a za mě super – jsou pohodlné, dobře drží, a když si vybereš kvalitní z pravých vlasů, vypadají úplně přirozeně. Na culík nebo pásy bych určitě doporučila mrknout na clip-in-vlasy.eu. Mají velký výběr odstínů i délek, takže si snadno najdeš něco, co ti bude sedět. Navíc se dají tepelně upravovat, takže je snadno sladíš s vlastním stylem. Za mě je to rychlé, pohodlné, a výsledek fakt luxusní :) 

Sarkez | 15.12.2024 19:00

Holky, když řešíme ty vlasy... Chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost s clip in vlasy. Já osobně zatím ne, ale viděla jsem na kamarádce culík a prostě luxus! Tak jsem se chtěla zeptat - nosíte clipy in? Jak vám sedí? A od koho objednat?

RybickaMala | 25.11.2024 22:44

Já miluju českou kosmetiku puaree :) Mají skvělé věci, které opravdu pomáhají :) Na vlasy používám jejich šampuk https://www.puaree.cz/sampuky/ :) Koukni se tam, skvělé ceny a hlavně jak říkám, účinek perfektní.

RenatkaVl | 25.11.2024 13:47

Já můžu jako přírodní vlasovou kosmetiku doporučit Khadi, je připravovaná podle ajurvédských receptur a za mě je naprosto úžasná :)

martina.marna | 16.11.2024 15:13

Nazárek :) pokud hledáš přírodní a kvalitní českou vlasovou kosmetiku, můžu ti doporučit značku Glow Room. Mají skvělé produkty na suché a lámavé vlasy, které obsahují přírodní složky a jsou šetrné k vlasům i pokožce hlavy. Vyzkoušela jsem jejich masku a olej a vlasy byly krásně hydratované a lesklé. Koukni na jejich nabídku na e-shopu Revolution Hair, tam si určitě něco vybereš.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.