Ahoj, máte někdo zkušenost s českou kosmetikou iuvenio? Ideálně někdo s citlivější pletí, děkuji.
Díky za Vaši zkušenost. Na pleti je to příjemné, nedráždí vás to i po delší době užívání?
Ahoj, mám od nich jejich minerální spfko a krém calm. Jsem moc spokojená a to mám citlivější pleť a dost věcí mě dráždí.
Ahojky, já jsem docela dlouho trpěla na periorální dermatitidu a i po tom, co jsem se jí zbavila na pleti nesnesu úplně cokoli. Takže pořád něco zkouším, jestli mi to sedne nebo ne a dostala jsem tady tento set na péči s anti-age efektem https://www.iuvenio.com/set-pro-intenzivni-peci/. Používám to teď fakt poctivě asi třetí měsíc a za mě zatím spokojenost. Přijde mi, že některé mini vrásky začínají mizet a pleť je taková rozjasněná. Hodně mi to pomohlo i na kruhy pod očima. Teď jsem se dívala na jejich stránky, protože budu muset dokoupit některé produkty a všimla jsem si, že mají jako novinku denní krém s SPF 50, tak ten taky budu pořizovat, protože i používání SPFka je dost důležité v péči proti vráskám. Takže mě tato značka sedí, ale je to dost individuální, to prostě musíš vyzkoušet a uvidíš.
Když chcete vypadat sexy, nemusíte se nechat poutat do šněrovaček...
V každé ženě je ukryt kousek princeznovského já...