Celulitida
martina.marna |
24.09.2024 20:23
Holky co na celulitidu? Co Vám pomáhá ji zredukovat aspoň? Dá se jí zbavit úplně? Děkuji za radu.
Bohumilka |
16.03.2025 13:23
Dobrý den, taky o liposukci uvažuju a celou dobu jsem nevěděla na jakou kliniku se objednat na konzultaci. Když jsem narazila na tuto diskuzi - pročetla jsem si internet a zjistila jsem, že tuto kliniku si všichni moc chvali. Hned mám dobrý pocit, takže se tam zítra objednám a budu doufat, že to zvládnu ještě do léta :)
Hana |
12.03.2025 21:25
Doporučím Primed Clinic a pana doktora Bortlíčka. Podstoupila jsem u něho liposukci břicha, stehen i hýždí a je opravdu šikovný a všechno proběhlo podle mých představ. Navíc mají dobré ceny a třeba konzultace a kontroly jsou u nich na klinice zdarma. Tady máte odkaz na jejich stránky, tak mrknete www.primed.clinic
Martička |
07.03.2025 0:11
Zdravím všechny, holky mě zajímá, jestli jste některá byla na liposukci na nějaké dobré estetické klinice? Chtěla bych to stihnou nejlépe ještě do léta, ale vůbec nevím jaká klinika je dobrá a ani neznám žádné šikovné lékaře.
RybickaMala |
25.09.2024 21:41
Ahoj! jojo, celulitida je opravdu nepříjemná věc a mnohé z nás s tím bojují. Já teda rozhodně :D Osobně jsem si ale u sebe všimla zlepšení po zavedení pravidelné péče o pokožku a zdravějšího životního stylu. Důležité je také dostatečné pití vody a pravidelný pohyb. Na prd, já vím, ale fakt pomáhá... Co mi hodně pomohlo, je užívání kolagenu. Zkusila jsem produkty z kolagendrink.cz a určitě to stálo za to. Kolagen pomáhá zpevnit pleť a může přispět k jejímu vyhlazení. No, na úplné vyhlazení ještě čekám, ale myslím, že jsem na dobré cestě :)
viky.beckham |
25.09.2024 17:31
Mě dost pomohla metody body reshape i - taková masáž, zeštíhlily se mi problémové partie (zadek, břicho, stehna). Koukněte tu, já dojížděla do Břeclavi - https://www.lymfodrenaz.cz/.
viky.beckham |
25.09.2024 7:44
Dobrý den Marti, hodně pít, masáže ruční a pak nezapomenout vnitřně. Ideálně nějaký doplněk, který podpoří pružnost pokožky. Když to vidím na sobě, nestačí jedna věc, člověk musí nakombinovat více věcí, aby to mělo výsledek.
Přidej odpověď
Pro přidání příspěvku se musíte
přihlásit.
Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím
ZDE.