Buchta kafáč

Miška | 26.06.2011 14:43

Jaký je recept na buchtu kafáč? Díky za radu

Jarka | 01.04.2021 22:05

A je tekuté nebo takové hustší sirupové? Četla jsem, že je v tom docela rozdíl.

IvaH | 27.03.2021 18:03

Já nejvíc jableční balsamico používám do ovocných salátů něco jako zálivku :) navíc se mi líbí jeho vlastnost, že podporuje spalování, takže do režimu úplně super :) kdo by ho chtěl taky vyzkoušet tak s tímhle jsem moc spokojená www.delikomat.cz/produkt/jablecne-balsamico-7-lete/

Jarka | 19.03.2021 19:41

Tady tu buchtu neznám, ale našla jsem na internetu tip na dobré dochucení buchet a to jablečné balsamico. Dávám ho nejvíc do štrůdlu a je to vynikající.

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.