Brýlky

Sarkez | 14.07.2023 16:59

Dámy co Vy a brýle? Nosíte spíše brýle nebo máte raději čočky? Máte nějaké hezké obroučky nebo jste spíše na klasiku? Máte i sluneční dioptrické brýle? Já si budu muset pořídit, tak mě zajímá jak to máte. Případně poradit dobrou optiku, kde mi vše vsvětlí. 

Hlinicka | 28.07.2023 9:33

Ano samozřejmě na místě ti i změří zrak. Víc info najdeš tady a případně i kde jsou pobočky. Já jsem byla u nás v Hradci králové. :) Teď mají i akci na sluneční brýlky, což se taky hodí. Tady máš kdyžtak odkaz na jejich stránky https://www.doktorklain.cz/mereni-zraku/. :) 

Sarkez | 27.07.2023 16:03

Aha, to mě zaujalo. Takže se můžu podívat na stránkách a vybrat si nějak jaké obroučky by se mi líbily a pak si je vyzkoušet? To mi přijde moc fajn. Čoček se upřímně také trochu bojím. Pobočka je prosím kde? A změří mi tam i zrak případně? Sluneš´ční brýle budu muset taky více probádat, tam nevím vůbec jak to chodí . 

Hlinicka | 24.07.2023 14:35

Osobně jsem tým brýle, čočky jsem nechtěla. Brýle mi přijdou sexy i když jsou rozhodně méně praktické. Obroučky jsem si vybrala na webu, vybrala jsem jich více a pak na prodejně vyzkoušela, které se mi budou líbit nejvíce. Brýle mám samozatmavující. Nejvíc jsem byla spokojená v optice Doktor Klain. 

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.