Bramboráky

Sonia | 25.01.2021 21:24

Ahoj, měla bych prosbu, děti si zamilovaly bramboráky, ale chtěla bych vyzkoušet zdravější verzi, tzn cuketové bramboráčky, ale co je vhodné dát místo mouky, aby mi to nepokazilo chuť ? 

Majki636 | 30.01.2021 17:03

Hraška má výborné věci na dochucování a dá se použít skoro do všech pokrmů. Je fajn mít doma jak to na obalování, tak i tu na to zahuštění :) hodně inspirace najdeš na jejich fb stránkách https://www.facebook.com/groups/861041194675676

Sonia | 29.01.2021 22:11

Aha a ta hraška je přesně co ? Kde bych ji dostala ? 

Majki636 | 26.01.2021 22:37

Já dělám cuketové lívanečky a dávám tam hrašku na obalování, na kteoru jsem dostala tip a mahá koření a je to bomba :).

1

Přidej odpověď

Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.

Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se prosím ZDE.